Αδιανόητο: Ισραηλινός κωμικός κοροϊδεύει τους Παλαιστίνιους που σκοτώθηκαν από πτώση κιβωτίου με ανθρωπιστική βοήθεια

Διαβάζεται σε 2'
Αδιανόητο: Ισραηλινός κωμικός κοροϊδεύει τους Παλαιστίνιους που σκοτώθηκαν από πτώση κιβωτίου με ανθρωπιστική βοήθεια
PRINTSCREEN

“Έμπνευση” από τον πόνο των αμάχων στη Γάζα, που παλεύουν καθημερινά για να επιβιώσουν βρήκε ένας Ισραηλινός κωμικός. Διακωμωδούσε σε παράστασή του τον τραγικό θάνατο που βρήκαν πέντε άνθρωποι ύστερα από πτώση κιβωτίου με ανθρωπιστική βοήθεια σε σπίτι.

Το -διόλου αστείο- χιούμορ ενός Ισραηλινού κωμικού ξεπέρασε κάθε όριο απάνθρωπης συμπεριφοράς εναντίον των αμάχων στη Γάζα.

Ο Hen Mizrahi θεώρησε αστείο κατά τη διάρκεια παράστασής του να διακωμωδήσει το περιστατικό με τους πέντε νεκρούς, που σκοτώθηκαν ύστερα από πτώση κιβωτίου σε σπίτι στη Γάζα, το οποίο περιείχε ανθρωπιστική βοήθεια.

Σε βίντεο που δημοσίευσε το πρακτορείο Anadolu, φαίνεται ο κωμικός να απευθύνεται στους θεατές της παράστασης, έχοντας -όπως είπε- μια απορία. Ο Mizrahi δεν κατάφερε να βρει λογική στις αντιδράσεις των Παλαιστινίων που προσπαθούν να κρατηθούν στη ζωή με τα ελάχιστα που τους παρέχονται, όταν εκείνοι έσπευσαν να πλησιάσουν τα κιβώτια με ανθρωπιστική βοήθεια που αποστέλλεται στη Γάζα.

Κι αυτό το ένστικτο των αμάχων, εν μέσω αλλεπάλληλων βομβαρδισμών του ισραηλινού στρατού, ο δήθεν κωμικός θεώρησε “ηλίθιο”.

“Έχω μόνο μια ερώτηση και σας εκλιπαρώ να με βοηθήσετε. Εξηγήστε μου πόσο χαζοί μπορούν να γίνουν οι άνθρωποι που βλέπουν ένα αλεξίπτωτο με ένα κουτί να πέφτει από τον ουρανό και λένε ‘κουνηθείτε, κουνηθείτε, δώστε μου ένα λεπτό, δώστε μου, δώστε μου’. Τι ηλίθιοι, δεν το αντέχω”.

Με αυτά τα λόγια ο Hen Mizrahi επέλεξε να διασκεδάσει το κοινό του. Και το πιο θλιβερό όλων είναι τα χειροκροτήματα του κόσμου που παρακολουθούσε και τα δυνατά γέλια σε βάρος εκείνων που βρέθηκαν από τη μια μέρα στην άλλη αντιμέτωποι με τον χειρότερο εφιάλτη κάθε ανθρώπου.

Το εξοργιστικό βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα