Αδιανόητο περιστατικό στην Κύπρο: Άνδρας κλωτσούσε γυναίκα με το βρέφος της στην αγκαλιά

Αδιανόητο περιστατικό στην Κύπρο: Άνδρας κλωτσούσε γυναίκα με το βρέφος της στην αγκαλιά
Ο ξυλοδαρμός της γυναίκας Twitter/Chris__Hadji

Βίντεο με σκηνές απίστευτης βιαιότητας κάνει το γύρο του διαδικτύου. Το απόσπασμα δείχνει έναν άνδρα να κλωτσάει με μένος μια γυναίκα, στη μέση του δρόμου, με το βρέφος της στην αγκαλιά. Συνελήφθη από τις Αρχές της Κύπρου.

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκληθεί -δικαίως- από την άνανδρη επίθεση ενός 43χρονου στην Κύπρο, εναντίον γυναίκας.

Ο εν λόγω άνδρας, όπως φαίνεται σε βίντεο που καταγράφηκε από αυτόπτη μάρτυρα και κάνει το γύρο του διαδικτύου, κλωτσάει με απίστευτο μένος τη γυναίκα, στη μέση του δρόμου, ενώ εκείνη κρατούσε το βρέφος της στην αγκαλιά της.

Στο σοκαριστικό βίντεο ακούγονται οι κραυγές της γυναίκας που δέχεται την επίθεση, αλλά και άλλων γυναικών που ήταν παρούσες, ενώ εκείνη βρίσκεται πεσμένη στο έδαφος. Στην άνανδρη επίθεση επενέβησαν δύο άνδρες που προσπάθησαν να τον σταματήσουν.

Ο Γενικός Εισαγγελέας της Κύπρου επικοινώνησε με τον Αρχηγό Αστυνομίας που τον διαβεβαίωσε ότι διεξάγεται ποινική έρευνα σε σχέση με το περιστατικό.

Τα αδικήματα που διερευνώνται εναντίον του 43χρονου Ελληνοκυπρίου είναι επίθεση και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Πώς ξεκίνησε το αδιανόητο περιστατικό

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του Generation for Change Cy, το περιστατικό συνέβη όταν το θύμα, που είχε αγοράσει αυτοκίνητο από τον δράστη, τον ενημέρωσε για προβλήματα στο όχημα.

“Μας ανέφεραν ότι η γυναίκα είχε αγοράσει αυτοκίνητο από τον δράστη, αφού την διαβεβαίωσαν ότι το αυτοκίνητο δεν είχε κανένα πρόβλημα. Ωστόσο, μετά την πληρωμή, το αυτοκίνητο παρουσίασε κάποια προβλήματα και η γυναίκα πήγε το αυτοκίνητο στον μηχανικό για να επιβεβαιώσει την κατάσταση του αυτοκινήτου, με τον μηχανικό να την ενημερώνει ότι το αυτοκίνητο είχε πράγματι αρκετά προβλήματα. Όταν η γυναίκα ενημέρωσε τον δράστη για τα προβλήματα του αυτοκινήτου, εκείνος αρνήθηκε να συζητήσει μαζί της για πιθανές λύσεις. Της είπε ότι αυτός δεν μπορεί να πάθει τίποτα, καθώς ήταν στη χώρα του, και μετά της επιτέθηκε”, αναφέρεται στην εν λόγω ανάρτηση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα