Αυστραλία: Άνδρας διώχνει κροκόδειλο, κυνηγώντας τον με… τηγάνι

Αυστραλία: Άνδρας διώχνει κροκόδειλο, κυνηγώντας τον με… τηγάνι
Στιγμιότυπο από τη... μάχη του "Κροκοδειλάκια" video printscreen

Ιδιοκτήτης παμπ στην Αυστραλία, σαν άλλος "Κροκοδειλάκιας", διώχνει το ερπετό από την αυλή του μαγαζιού του με τηγάνι και γίνεται viral.

Ο Kai Hansen, ιδιοκτήτης παμπ από την Αυστραλία, μόλις είδε έναν κροκόδειλο να πλησιάζει στο οικόπεδό του, δεν έχασε χρόνο, άρπαξε ένα τηγάνι και του επιτέθηκε.

Ο ίδιος, έχοντας παμπ δίπλα σε ποτάμι, γνωρίζει καλά πώς είναι να βρίσκεσαι αντιμέτωπος με έναν κροκόδειλο. Μόνο που αυτή την φορά, η αντίδρασή του καταγράφηκε σε βίντεο.

Όπως μπορείτε να δείτε ο κροκόδειλος έχει ξεπροβάλει από το ποτάμι και τους θάμνους, κατευθυνόμενος προς την παμπ. Ο ιδιοκτήτης, βγαίνοντας από το μαγαζί και έχοντας ένα τηγάνι στα χέρια, αρχίζει να του επιτίθεται, με αποτέλεσμα να τον αναγκάσει σε οπισθοχώρηση.

Μετά την ανάρτηση του παραπάνω βίντεο στο διαδίκτυο, υπήρξαν αρκετοί χρήστες που υποστήριξαν ότι ο άνδρας έκανε αναίτια χρήση βίας προς το ζώο, ενώ άλλοι πήραν το μέρος του, τονίζοντας πως αναγκάστηκε να χτυπήσει το ζώο, ώστε να προστατέψει τον ίδιο και τους πελάτες του μαγαζιού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα