Αυστραλία: Τουλάχιστον 10 νεκροί και πολλοί τραυματίες σε τροχαίο με λεωφορείο

Αυστραλία: Τουλάχιστον 10 νεκροί και πολλοί τραυματίες σε τροχαίο με λεωφορείο
Αστυνομία και Ασθενοφόρο στην Αυστραλία (φωτογραφία αρχείου) Getty Images/ISTOCK

Τουλάχιστον 10 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Αυστραλία, μετά από ανατροπή του λεωφορείου στο οποίο επέβαιναν. Άλλα 11 άτομα τραυματίστηκαν. Επίσημη έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος.

Ένα σοβαρό τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (11/06) στην Αυστραλία, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 10 άνθρωποι και να τραυματιστούν αρκετά άτομα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το 9news, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στον κυκλικό κόμβο στο Wine Country Drive κοντά στην ράμπα Hunter Expressway στην Γκρέτα, βόρεια του Σίδνεϊ, μετά από αναφορές ότι ένα πούλμαν ανετράπη.

Οι πρώτες έρευνες κάνουν λόγο για 10 νεκρούς, ενώ άλλα 11 άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Σώοι είναι 18 επιβάτες του λεωφορείου.

Ο οδηγός του πούλμαν, ένας 58χρονος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο υπό αστυνομική φρουρά για υποχρεωτικό έλεγχο και αξιολόγηση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το λεωφορείο ενδεχομένως να μετέφερε καλεσμένους που είχαν μόλις παρευρεθεί σε έναν γάμο.

Οι πολίτες που κινούνται στην περιοχή έχουν ενημερωθεί ότι οι δρόμοι στο σημείο του δυστυχήματος είναι κλειστοί.

Ο τόπος του τροχαίου θα εξεταστεί ενδελεχώς από ειδικευμένους αστυνομικούς της εγκληματολογίας και τη Μονάδα Διερεύνησης Τροχαίας, ενώ έχει ξεκινήσει επίσημη έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα