Άγριο έγκλημα στη Βρετανία: Μαχαίρωσε τον άντρα της και έλεγε πως θα το έκανε ξανά

Άγριο έγκλημα στη Βρετανία: Μαχαίρωσε τον άντρα της και έλεγε πως θα το έκανε ξανά
Η 66χρονη Πενέλοπε Τζάξον που σκότωσε τον 78χρονο σύζυγό της BBC

Η 66χρονη Πενέλοπε Τζάξον επιτέθηκε στον 78χρονο σύζυγό της, Ντέιβιντ με κουζινομάχαιρο στο σπίτι τους στο Somerset τον Φεβρουάριο και καταδικάστηκε σε 18 χρόνια φυλάκιση. "'Έπρεπε να τον μαχαιρώσω λίγο περισσότερο", είχε πει στους αστυνομικούς.

Τον γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ημέρες, η είδηση πως μία 66χρονη γυναίκα από τη Βρετανία, η συνταξιούχος λογίστρια Πενέλοπε Τζάξον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 78χρονο σύζυγό της, Ντέιβιντ Τζάξον, στο σπίτι τους στο Somerset, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η 66χρονη, η οποία καταδικάστηκε από το δικαστήριο του Bristol σε ισόβια κάθειρξη, με ελάχιστη έκτιση ποινής τα 18 έτη, ισχυρίστηκε πως ο σύζυγός της ήταν βίαιος και την ήλεγχε συστηματικά, αλλά και ότι της είχε «χαλάσει» την ειδική περίσταση υποτιμώντας την, καθώς όπως φαίνεται, το στυγερό έγκλημα σημειώθηκε αμέσως μετά από ένα γεύμα γενεθλίων που απόλαυσε το ζευγάρι με την κόρη τους και τον γαμπρό τους μέσω zoom και αφορμή στάθηκε μία διαμάχη για μία μερίδα φαγητό.

Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε το γεγονός πως μόλις η αστυνομία έφτασε στο σπίτι του ζευγαριού, η 66χρονη Πενέλοπε έδειχνε ατάραχη και αρκετά ψύχραιμη την ώρα που ο σύζυγός της ψυχοραγούσε στην κουζίνα, ενώ εκείνη αρνούνταν καθ’ όλη τη διάρκεια να παρέχει οποιαδήποτε βοήθεια στον 78χρονο σύζυγό της.

Στο βίντεο από τις κάμερες που φέρουν επάνω τους οι αστυνομικοί και μετέδωσε το BBC, η ίδια ακούγεται να λέει στους αστυνομικούς την ώρα που της φορούν χειροπέδες πως ελπίζει η πράξη της να μην ήταν απλά απόπειρα ανθρωποκτονίας και να κατάφερε τελικά να τον σκοτώσει, ενώ εμφανίστηκε διατεθειμένη να επιστρέψει μέσα στο σπίτι για να τον μαχαιρώσει ξανά. Δεν διστάζει μάλιστα να ζητήσει να της φέρουν το παλτό της!

“Τα παραδέχομαι όλα. Τον μαχαίρωσα. Είναι ένας επιθετικός και αηδιαστικός νταής και δεν άντεχα άλλο”, ακούγεται να λέει μιλώντας στους αστυνομικούς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα