Άγριος καυγάς Μασκ – Μαδούρο για τις εκλογές στη Βενεζουέλα – “Έλα να παλέψουμε”

Διαβάζεται σε 2'
Άγριος καυγάς Μασκ – Μαδούρο για τις εκλογές στη Βενεζουέλα – “Έλα να παλέψουμε”
AP

Απίστευτη κόντρα ανάμεσα στον Έλον Μασκ και τον πρόεδρο Μαδούρο, με… ραντεβού σε ρινγκ πυγμαχίας.

Συνεχίστηκε και κλιμακώθηκε η διαδικτυακή φραστική σύγκρουση του προέδρου Μαδούρο με τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο, Έλον Μασκ, εν μέσω γενικευμένης έντασης για τις εκλογές στη Βενεζουέλα.

Ο ιδιοκτήτης του X, που προεκλογικά τάχθηκε ανοικτά υπέρ της κυρίας Ματσάδο, τόνισε μέσω της πλατφόρμας του πως «οι πολίτες ψήφισαν με συντριπτική πλειοψηφία υπέρ του υποψηφίου Γκονσάλες (Ουρούτια)».

Πριν από τις εκλογές της Κυριακής, ο Μασκ έγραψε: “Είναι καιρός ο λαός της Βενεζουέλας να έχει την ευκαιρία για ένα καλύτερο μέλλον”

Όταν ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα, σχολίασε «ντροπή του δικτάτορα Μαδούρο».

Ο κ. Μαδούρο από την πλευρά του δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πως είναι έτοιμος να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς του με τον «υποστηρικτή της ακροδεξιάς» κ. Μασκ σε… ρινγκ πυγμαχίας: «Έλα στο Πολιέδρο (σ.σ. γυμναστήριο του Καράκας). Εσύ κι εγώ. Αν σε νικήσω, δέχομαι το ταξίδι σου στον Άρη — αλλά θα έρθεις μαζί μου!».

Παράλληλα, σημείωσε: “Θέλει να έρθει εδώ με τα όπλα του και έναν στρατό για να εισβάλει στη Βενεζουέλα. Έλον Μασκ, καλά που έδειξες το πρόσωπό σου γιατί ξέραμε ότι ήσουν πίσω από όλα! Με τα χρήματά σου και τους δορυφόρους σου”.

Και πρόσθεσε: “Θέλει να ελέγξει τον κόσμο, ελέγχει ήδη την Αργεντινή… Θέλεις να πολεμήσεις; Έλον Μασκ, είμαι έτοιμος. Είμαι ο γιος του Μπολιβάρ και του Τσάβες, δεν σε φοβάμαι. Ο κόσμος νίκησε τα bots του Έλον Μασκ”.

Η απάντηση του Μασκ ήρθε στα ισπανικά: «Ένας γάιδαρος ξέρει περισσότερα από τον Μαδούρο», για να ζητήσει συγγνώμη στη συνέχεια, αφού “Αυτό ήταν προσβολή για το ζωικό βασίλειο”.

Και τότε ήρθε η απάντηση του Μαδούρο που τον κάλεσε σε μονομαχία: «Έλον Μασκ, ας παλέψουμε».

Την τελευταία απάντηση έδωσε ο Μασκ που ανταποκρίθηκε στην πρόκληση: “Έρχομαι για σένα. Θα σε κουβαλήσω πάνω σε γαϊδούρι”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα