Αλβανία: Καταγγελία Έλληνα ομογενή – “Γκρεμίζουν το σπίτι μου γιατί είμαι υποστηρικτής του Μπελέρη”

Αλβανία: Καταγγελία Έλληνα ομογενή – “Γκρεμίζουν το σπίτι μου γιατί είμαι υποστηρικτής του Μπελέρη”
glomex

Τι υποστηρίζει Έλληνας ομογενής στη Χειμάρρα μετά την απόφαση των αλβανικών αρχών να προχωρήσουν σε κατεδάφιση του σπιτιού του.

Τεταμένο παραμένει το κλίμα στη Χειμάρρα, καθώς μετά την φυλάκιση του εκλεγμένου, πλέον, δημάρχου της πόλης, Φρέντι Μπελέρη, οι αλβανικές αρχές προχωρούν, σύμφωνα με καταγγελίες, σε γκρέμισμα σπιτιού Έλληνα ομογενή.

Το απόγευμα της Τετάρτης (17/05), πολεοδομία, στρατός και αστυνομία της Αλβανίας βρέθηκαν μπροστά από το σπίτι ομογενούς και υποστηρικτή του Μπελέρη, προκειμένου να το κατεδαφίσουν.

Πρόκειται για οίκημα στο χωριό Δρυμάδες Χειμάρρας, ο ιδιοκτήτης του οποίου, μιλώντας στην εκπομπή Live News του Mega τόνισε ότι είναι νόμιμο κτίσμα με όλες τις απαραίτητες άδειες.

«Έχουν έρθει πολεοδομία, στρατός, αστυνομία, τα πάντα, επειδή ήμουν στην επιτροπή στον Μπελέρη για να μου κατεδαφίσουν το σπίτι. Είναι νόμιμο, με άδεια και τα πάντα. Δε μου έχουν δώσει χαρτί, τίποτα, μόνο επειδή υποστηρίζω τον Μπελέρη», είπε ο ίδιος εμφανώς ταραγμένος.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, που είναι και πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, είπε ότι ακόμα και η Δικαιοσύνη φοβάται τον Αλβανό πρωθυπουργό, Έντι Ράμα γι’ αυτό και δεν μπορεί να σώσει το σπίτι του.

«Πήγα το πρωί στο δικαστήριο, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, φοβούνται, και ο δικαστής φοβάται τον Ράμα, και τώρα θα μπουν μέσα και θα το ανατινάξουν. Αυτή είναι η Αλβανία».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εν λόγω άνδρας στην επιτροπή καταμέτρησης των ψήφων το βράδυ της περασμένης Κυριακής, διαδικασία από την οποία βγήκε δήμαρχος ο Μπελέρης.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα