Αμερικανός πολιτικός παρομοιάζει την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα με την Κου Κλουξ Κλαν

Αμερικανός πολιτικός παρομοιάζει την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα με την Κου Κλουξ Κλαν
Φωτογραφία αρχείου AP

Σ' ένα παραλήρημα μίσους πολιτικός από τη Δυτική Βιρτζίνια έκανε παραλληλισμό της Κου Κλουξ Κλαν με την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα των ΗΠΑ.

Η ροπή προς τον ακροδεξιό φανατισμό που παρατηρείται εσχάτως στις τάξεις των Αμερικανών πολιτικών έκανε και πάλι την εμφάνισή της. 

Ούτε λίγο ούτε πολύ μέλος του του τοπικού κοινοβουλίου της Δυτικής Βιρτζίνια συνέκρινε τα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας των ΗΠΑ με την Κου Κλουξ Κλαν! 

“Οι ΛΟΑΤΚΙ να ξέρετε ότι είναι μία σύγχρονη έκδοση της Κου Κλουξ Κλαν, απλά δεν φοράει κουκούλες”, είπε ο Ερικ Πόρτφιλντ ο οποίος φαίνεται ότι έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με την εν λόγω κοινότητα.

“Πρόκειται για την περισσότερο σοσιαλιστική ομάδα σ’ αυτή τη χώρα. Διώκουν ακόμα και ομοφυλόφιλους που δεν συμφωνούν με την κοινωνική τους ιδεολογία. Είναι φανατισμένοι, δυσανεκτικοί” είχε δηλώσει μόλις πριν από μερικές ημέρες ο ίδιος εκπρόσωπος. 

Το εν λόγω… παραλήρημα προκάλεσε την αντίδραση του τοπικού παραρτήματος του Δημοκρατικού Κόμματος. “Η Δυτική Βιρτζίνια δεν έχει κανένα περιθώριο για κάποιον που εκφράζεται με τόσο μίσος” τόνισε η επικεφαλής του Δημοκρατικού Κόμματος στην Πολιτεία, Μπελίνα Μπιαφόρ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα