Αμετανόητος: Έκλεψε όχημα στο πάρκινγκ των φυλακών αμέσως μόλις αποφυλακίστηκε

Αμετανόητος: Έκλεψε όχημα στο πάρκινγκ των φυλακών αμέσως μόλις αποφυλακίστηκε
Ο 34χρονος που αφέθηκε ελεύθερος και έκλεψε αυτοκίνητο στο πάρκινγκ των φυλακών St. Lucie County Sheriff's Office

Πριν καλά-καλά προλάβει να βγει από τις εγκαταστάσεις των φυλακών, ο 34χρονος ξαναμπήκε μέσα, καθώς "ξάφρισε" αυτοκίνητο που ήταν στο πάρκινγκ.

Οι κακές συνήθειες δύσκολα κόβονται και αυτό απέδειξε περίτρανα ένας 34χρονος Αμερικανός, ο οποίος πριν καλά-καλά προλάβει να βγει από τις εγκαταστάσεις της φυλακής, όπου ήταν έγκλειστος, βρέθηκε πάλι με χειροπέδες.

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες στη Φλόριντα. Ο άνδρας εξέτισε την ποινή του και αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα αστυνομικοί διέκριναν ότι “ενεργούσε ύποπτα” ενώ βρισκόταν στο πάρκινγκ των φυλακών.

Ο δράστης υποστήριξε ότι απλά περίμενε την φίλη του αλλά σύμφωνα με τις κάμερες ασφαλείας, έψαχνε για ξεκλείδωτα αυτοκίνητα, βρίσκοντας εν τέλει ένα. Συνελήφθη με μια “καφέ χάρτινη σακούλα” στα χέρια, η οποία είχε μέσα πράγματα από το όχημα που έκλεψε, όπως ένας iPhone7, μια πιστωτική κάρτα, τέσσερα πακέτα τσιγάρα και 547 δολάρια.

Κατέληξε με χειροπέδες στην ίδια φυλακή, από την οποία ουσιαστικά δεν έφυγε ποτέ, κατηγορούμενος για διάρρηξη, κλοπή και κατοχή αντικειμένων κλοπής. Αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 11.250 δολαρίων και αυτή τη φορά έφυγε. Άγνωστο, όμως, για πόσο…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα