Αν έχεις τύχη διάβαινε…

default image

Μερικοί λένε πως αν δεν έχεις την "επονομαζόμενη" θεά τύχη δεν κάνεις σχεδόν τίποτε στην ζωή σου, από μόνος σου δυστυχώς. Ίσως αυτά τα λόγια να επαληθεύουν κάποια πράγματα σύμφωνα με τον παρακάτω άνδρα.

Ένας μηχανικός από το Έξετερ της Αγγλίας κέρδισε ποντάροντας μόλις 2 ευρώ σε μία κούρσα αλόγων το ποσό των 1.400.000 ευρώ.

Ο 61χρονος άνδρας δεν πίστευε στα μάτια του μόλις είδε πως κέρδισε και όπως δήλωσε μετά την απρόσμενη νίκη του γι’ αυτόν είπε: “Τρέμω σαν το φύλλο, είναι απίστευτο, δεν μπορώ να το πιστέψω, μόλις είδα τα τρία άλογα στην σειρά να έρχονται έκλαιγα από την χαρά μου”.

Ο παίκτης, ο οποίος έπαιζε όπως λέει ο ίδιος συχνά σε αγώνες ιπποδρόμου δεν είχε ξανά κερδίσει σχεδόν ποτέ και όπως λέει το έκανε για να περνάει η ώρα του και να ξεφεύγει από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Ενώ τονίζει πλέον πως πρόκειται να αφήσει το επάγγελμα του μηχανικού θέρμανσης για κάτι προφανώς καλύτερο που ούτε στα πιο τρελά όνειρα του δεν φαντάζονταν.”‘Ισως να μην ξανά πάω για δουλειά”, προσθέτει.

Τέλος, αναφέρει για την επιλογή του τυχερού αλόγου που μόνο τυχαία δεν ήταν: “Πήρα το πρώτο άλογο επειδή ήταν φαβορί, το δεύτερο επειδή είχε έναν αναβάτη που κατάγονταν από την περιοχή μου και το τρίτο στην τύχη”.

Εμείς το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε αν έχεις τύχη, διάβαινε αδερφέ…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα