Andrew Tate: Νέα αστυνομική επιδρομή στο σπίτι του στη Ρουμανία – Ερευνάται και για παιδεραστία

Διαβάζεται σε 3'
Έρευνα στο σπίτι του Andrew Tate
Έρευνα στο σπίτι του Andrew Tate AP Photo Vadim Ghirda

Πάνοπλοι αστυνομικοί πραγματοποίησαν επιδρομή στο σπίτι του Andrew Tate στη Ρουμανία, στο πλαίσιο έρευνας για φερόμενη εμπορία ανθρώπων και παιδεραστία.

Επιδρομή στο σπίτι του μισογύνη influencer, Andrew Tate, πραγματοποίησαν πάνοπλοι αστυνομικοί στο σπίτι του στη Ρουμανία, στο πλαίσιο έρευνας για σωματεμπορία και παιδεραστία.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι πραγματοποιήθηκαν τέσσερις έρευνες στο πλαίσιο της έρευνας για φερόμενα εγκλήματα του Andrew Tate.

Ο 37χρονος, ο οποίος περιγράφει τον εαυτό του ως μισογύνη, έχει αποκτήσει εκατομμύρια θαυμαστές, ιδίως μεταξύ αγοριών και νεαρών ανδρών, προωθώντας έναν εξαιρετικά αρρενωπό τρόπο ζωής που συχνά υποτιμά τις γυναίκες.

Πέρσι ο ίδιος και ο αδελφός του Tristan κατηγορήθηκαν για εμπορία ανθρώπων, βιασμό και σύσταση εγκληματικής συμμορίας για τη σεξουαλική εκμετάλλευση γυναικών, κατηγορίες που αρνήθηκαν. Τα αδέρφια και δύο γυναίκες από τη Ρουμανία περιμένουν να δικαστούν και αρνούνται τις κατηγορίες εναντίον τους.

Όπως μεταδίδει ο Guardian, την Τετάρτη η μονάδα δίωξης οργανωμένου εγκλήματος της Ρουμανίας Diicot δήλωσε ότι οι αξιωματικοί της πραγματοποίησαν τέσσερις έρευνες σε σπίτια στην επαρχία Ilfov και στον δήμο του Βουκουρεστίου.

Είπε ότι η έρευνα αφορά «ποινική υπόθεση σχετικά με τη διάπραξη των εγκλημάτων της σύστασης οργανωμένης εγκληματικής ομάδας, της εμπορίας ανηλίκων, της εμπορίας ανθρώπων, της σεξουαλικής επαφής με ανήλικο, της επηρεασμού δηλώσεων και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες».

Έρευνα στο σπίτι του Andrew Tate
Έρευνα στο σπίτι του Andrew Tate AP Photo Vadim Ghirda

Οι εκπρόσωποι του Tate επιβεβαίωσαν ότι οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι των αδελφών. Σε δήλωσή τους, ένας εκπρόσωπος είπε: «Παρόλο που οι ισχυρισμοί στο ένταλμα έρευνας δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί πλήρως, περιλαμβάνουν υποψίες για εμπορία ανθρώπων και ξέπλυμα χρήματος. Η νομική ομάδα των αδελφών είναι παρούσα για να διασφαλίσει ότι όλες οι διατυπώσεις θα διεκπεραιωθούν σωστά».

Τον Ιούλιο ένα ρουμανικό εφετείο ανέτρεψε προηγούμενη απόφαση που επέτρεπε την ελεύθερη κυκλοφορία του Tate εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενόσω περίμενε τη δίκη του.

Ο Andrew Tate, πρώην kickboxer που έχει 9,9 εκατομμύρια followers στο X, έχει επανειλημμένα υποστηρίξει ότι οι εισαγγελείς δεν έχουν στοιχεία εναντίον του και ότι υπάρχει πολιτική συνωμοσία για να τον φιμώσουν.

Στο παρελθόν του είχε απαγορευτεί η είσοδος σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης για την έκφραση μισογυνιστικών απόψεων και για ρητορική μίσους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα