Απάνθρωπο: Σκότωσε 4 μηνών μωρό όταν έμαθε ότι δεν είναι ο πατέρας του

Απάνθρωπο: Σκότωσε 4 μηνών μωρό όταν έμαθε ότι δεν είναι ο πατέρας του
Ο 33χρονος δράστης και το άτυχο βρέφος Shelby County Sheriff's Office / facebook

O 33χρονος Αμερικανός χτύπησε πολλές φορές στο κεφάλι το άτυχο βρέφος. Στην αστυνομία υποστήριξε στην αρχή ότι νοιαζόταν για το μωρό και ότι δεν γνώριζε πώς τραυματίστηκε.

Απίστευτη κτηνωδία σημειώθηκε στο Μέμφις του Τενεσί, με έναν άνδρα να χτυπάει μέχρι θανάτου ένα βρέφος 4 μηνών όταν έμαθε ότι δεν είναι ο γιος του, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές.

Το έγκλημα διεπράχθη στις 12 Απριλίου, με τον 33χρονο να αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού, σύμφωνα με το Commercial Appeal. Η αστυνομία κλήθηκε σε ένα σπίτι και εκεί βρήκε την μητέρα του μωρού, η οποία τους είπε ότι το βρέφος δυσκολευόταν να αναπνεύσει. Το παιδάκι διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του από ισχυρό χτύπημα στο κεφάλι.

Είχε, επίσης, πνευμονία, κάταγμα κρανίου και πλευρών. Τόσο ο 33χρονος όσο και η μητέρα στις καταθέσεις τους υποστήριξαν ότι νοιάζονταν για το μωρό και ότι δεν γνώριζαν πώς τραυματίστηκε.

Λίγες μέρες μετά η γυναίκα παραδέχτηκε ότι ο 33χρονος χτύπησε αρκετές φορές το βρέφος στο κεφάλι γιατί ήταν εξοργισμένος που δεν ήταν ο πατέρας του, όπως νόμιζε. Συνελήφθη και κρατείται χωρίς εγγύηση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα