Απίστευτη ιστορία: 74χρονος έσωσε από πνιγμό νεαρό και στη συνέχεια τον πυροβόλησε θανάσιμα – Κρίθηκε αθώος

Απίστευτη ιστορία: 74χρονος έσωσε από πνιγμό νεαρό και στη συνέχεια τον πυροβόλησε θανάσιμα – Κρίθηκε αθώος
Η λίμνη Keowee Getty Images/iStockphoto

Η αστυνομία δεν έχει απαγγήλει κατηγορίες στον 74χρονο καθώς κρίνουν ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα. Η απόφαση έχει εξοργίσει τους οικείους του 29χρονου θύματος που είναι πατέρας ενός 10χρονου αγοριού.

Μια ιστορία που θα μπορούσε κάλλιστα να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα στη Λίμνη Κιεόουι στο Σάλεμ των ΗΠΑ. Πρωταγωνιστής είναι ένας 74χρονος, ο οποίος έπλεε στο σκάφος του μαζί με τη σύζυγό του όταν ξαφνικά είδε ένα νεαρό ζευγάρι που έκανε τζετ σκι να πέφτει στα παγωμένα νερά.

Όπως αναφέρει το TMZ, o ηλικιωμένος σαν καλός σαμαρείτης κατευθύνθηκε προς το μέρος τους και διέσωσε τον 29χρονο Νέιθαν Ντριου Μόργκαν και τη σύντροφό του. Ωστόσο, όταν ανέβηκε στο σκάφος του 74χρονου, ο Μόργκαν φέρεται να «εμφανίστηκε θυμωμένος και άρχισε να επιτίθεται στο ηλικιωμένο ζευγάρι» αναφέρει σε δήλωσή του για το περιστατικό ο σερίφης της Κομητείας Οκόνι.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο 29χρονος ήθελε να γυρίσει πίσω στο τζετ σκι του, το οποίο έπλεε ακυβέρνητο. Κατά τον καυγά, η σύντροφός του φέρεται να έσπρωξε τον νεαρό στο νερό. Τότε ο 74χρονος επιχείρησε να τον διασώσει δεύτερη φορά και τα κατάφερε. Ο Μόργκαν ωστόσο κάθε άλλο παρά ευγνώμων φέρεται να ήταν καθώς συνέχισε την επίθεση.

Τότε, όπως σημειώνουν οι ερευνητές, ο 74χρονος πυροβόλησε τον 29χρονο στο στήθος, υπό τον φόβο ότι θα έβλαπτε τον ίδιο ή τη σύζυγό του. Οι αρχές εικάζουν ότι το νεαρό ζευγάρι είχε έντονη λογομαχία που οδήγησε στην πτώση τους στο νερό και δεν απορρίπτουν το ενδεχόμενο ο Μόργκαν να βρισκόταν υπό την επήρρεια αλκοόλ.

Η αστυνομία δεν έχει απαγγήλει κατηγορίες στον 74χρονο καθώς κρίνουν ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα. Η απόφαση έχει εξοργίσει τους οικείους του 29χρονου, ο οποίος είναι πατέρας ενός 10χρονου αγοριού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα