Άρκανσο: Στους 4 οι νεκροί από τους πυροβολισμούς έξω από σούπερ μάρκετ

Διαβάζεται σε 1'
Πυροβολισμοί στο Άρκανσο
Πυροβολισμοί στο Άρκανσο Fox News

Στους 4 ανήλθαν οι νεκροί από την επίθεση που σημειώθηκε έξω από σούπερ μάρκετ στην πόλη Φορντάις του Άρκανσο, καθώς ένας από τους τραυματίες κατέληξε.

Ακόμη ένας άνθρωπος προστέθηκε στη λίστα των νεκρών από τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν την Παρασκευή (21/06) έξω από παντοπωλείο στην πόλη Φορντάις του Άρκανσο, ανεβάζοντας τον απολογισμό των θυμάτων σε 4 νεκρούς.

Η αστυνομία του Άρκανσο ανακοίνωσε ότι 14 άνθρωποι τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς έξω από το παντοπωλείο Mad Butcher, μεταξύ των οποίων 11 πολίτες, δύο αστυνομικοί και ο δράστης, ο 44χρονος Τράβις Γιουτζίν Πόζι, σύμφωνα με δελτίο Τύπου της αστυνομίας.

Τα θύματα, τα οποία ήταν όλοι πολίτες, αναγνωρίστηκαν ως η Shirley Taylor, 62 ετών, η Callie Weems, 23 ετών, ο Roy Sturgis, 50 ετών, και η Ellen Shrum, 81 ετών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, επτά πολίτες – πέντε γυναίκες και δύο άνδρες – επέζησαν από τα τραύματα που υπέστησαν κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών. Τέσσερα από αυτά τα θύματα παραμένουν στο νοσοκομείο, μεταξύ αυτών και μία γυναίκα η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο δράστης θα βρεθεί τώρα αντιμέτωπος με τέσσερις κατηγορίες για ανθρωποκτονία, ενώ εκκρεμούν ακόμη πρόσθετες κατηγορίες, σύμφωνα με την αστυνομία.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα