Αταμάν: “Ο Έλληνας πρωθυπουργός μού τηλεφώνησε και με συνεχάρη για την κατάκτηση της EuroLeague”

Διαβάζεται σε 1'
Ο Αταμάν
Ο Αταμάν EUROKINISSI

Ο Εργκίν Αταμάν έκανε δηλώσεις, όπου αποκάλυψε τηλεφώνημα του πρωθυπουργού της χώρας, Κυριάκου Μητσοτάκη, προς εκείνον, προκειμένου να τον συγχαρεί για την κατάκτηση της EuroLeague από τον Παναθηναϊκό AKTOR, σύμφωνα με το τουρκικό μέσο Sabah.

Ο Εργκίν Αταμάν όπως αναφέρει το τουρκικό μέσο Sabah, δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Ελληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να τον συγχαρεί για την κατάκτηση της EuroLeague από τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Οπως αναφέρει το Sport24.gr οι πράσινοι γύρισαν από το Final Four του Βερολίνου με το τρόπαιο στα χέρια και ο προπονητής που έφερε την επιτυχία στο τριφύλλι μετά από 13 χρόνια, όπως είναι λογικό έγινε αποδέκτης συγχατητηρίων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: “Ο Έλληνας πρωθυπουργός, ο κύριος Μητσοτάκης με κάλεσε προσωπικά, με συνεχάρη για τον τίτλο που κατέκτησε ο Παναθηναϊκός και με ευχαρίστησε. Επιπλέον, εκτός από αθλητικές επιτυχίες, αυτό που έχω κάνει εδώ από την αρχή της σεζόν έχει πολύ σοβαρό αντίκτυπο στις τουρκοελληνικές σχέσεις. Δήλωσε ότι έχει αυτό συνεισφέρει και με ευχαρίστησε ιδιαίτερα”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα