Μπάιντεν: Η ερώτηση για το Αφγανιστάν που τον εκνεύρισε – Χτύπησε το χέρι κι αποχώρησε

Μπάιντεν: Η ερώτηση για το Αφγανιστάν που τον εκνεύρισε – Χτύπησε το χέρι κι αποχώρησε
O Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν AP Photo/Manuel Balce Ceneta

"Δεν θα απαντήσω τώρα για το Αφγανιστάν" είπε ο αμερικανός πρόεδρος σε δημοσιογράφο του Bloomberg προτού αποχωρήσει εμφανώς εκνευρισμένος.

Φανερά εκνευρισμένος αποχώρησε από την ομιλία του στα τα κεντρικά γραφεία της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης λόγω του τυφώνα Άιντα που «χτυπά» τη χώρα ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν. Αφορμή αποτέλεσε μια ερώτηση δημοσιογράφου για το Αφγανιστάν.

Ειδικότερα, ο Μπάιντεν, αφού τελείωσε την ομιλία του και παρότι δεν ήταν προγραμματισμένο, έδωσε τη δυνατότητα στους δημοσιογράφους να του απευθύνουν ερωτήσεις.

«Δεν πρέπει να δεχτώ ερωτήσεις, αλλά προχωρήστε» είπε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενος στη δημοσιογράφο του Bloomberg, Τζένιφερ Τζέικομπς.

«Κύριε πρόεδρε, για το Αφγανιστάν» αποκρίθηκε εκείνη, με τον Τζο Μπάιντεν να δείχνει τον εκνευρισμό του.

«Δεν θα απαντήσω τώρα για το Αφγανιστάν» ξεκαθάρισε ο αμερικανός πρόεδρος προτού αποχωρήσει. Μάλιστα, δεν δίστασε φεύγοντας να χτυπήσει και το χέρι του.

Δείτε το βίντεο:

Από πλευράς της η Τζέικομπς ανήρτησε μια φωτογραφία με τον Αμερικανό πρόεδρο και σχολίασε αρνητικά το γεγονός ότι ο Μπάιντεν αρνήθηκε να απαντήσει στην ερώτησή της, αφότου δέχθηκε να την ακούσει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα