Μπάιντεν: Σάλος με βίντεο που τον δείχνει να “δαγκώνει” στον ώμο κοριτσάκι – “Η πιο ανατριχιαστική στιγμή του”

Μπάιντεν: Σάλος με βίντεο που τον δείχνει να “δαγκώνει” στον ώμο κοριτσάκι – “Η πιο ανατριχιαστική στιγμή του”
Τζο Μπάιντεν 2023 Susan Walsh/AP Photo

Ανάμεικτα συναισθήματα προκάλεσε η τελευταία ασυνήθιστη εκδήλωση στοργής του Αμερικανού προέδρου προς ένα μικρό κοριτσάκι, κατά τη διάρκεια της ευρωπαϊκής περιοδείας του. Σφοδρές αντιδράσεις στα social media.

Ακόμα μια άτυχη στιγμή δημοσίως χάρισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, προκαλώντας πληθώρα αρνητικών και επικριτικών σχολίων και αφήνοντας για ακόμη μια φορά ερωτήματα για την κατάσταση της υγείας του.

Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκε η ασυνήθιστη εκδήλωση οικειότητας και αγάπης προς ένα μικρό κοριτσάκι, στο τέλος της ευρωπαϊκής περιοδείας του και συγκεκριμένα τη στιγμή που ο Αμερικανός πρόεδρος αποχαιρετούσε το προσωπικό της πρεσβείας των ΗΠΑ και τις οικογένειές τους στο διεθνές αεροδρόμιο Helsinki-Vantaan στη Φινλανδία.

Ο Τζο Μπάιντεν σταμάτησε μπροστά σε μια μητέρα με την κόρη της, πλησίασε το κοριτσάκι και έκανε ότι το “δαγκώνει” στον ώμο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παρευρισκόμενων.

Τζο Μπάιντεν 2023 Susan Walsh/AP Photo


Το κοριτσάκι κοίταξε από το πλάι τον Μπάιντεν, όμως εκείνος δεν απομακρύνθηκε από μπροστά της κάνοντάς της αστείες γκριμάτσες, ενώ όταν επιχείρησε να τη φιλήσει στο κεφάλι, εκείνη τον απέφυγε.

Το βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου την Παρασκευή στο Twitter, ξεσηκώνοντας αντιδράσεις με τους περισσότερους χρήστες να χαρακτηρίζουν τη στιγμή αυτή του Μπάιντεν “την πιο ανατριχιαστική του με ένα παιδί“.

Μία άλλη, η οποία ανέφερε ότι βρίσκεται στην ηλικία της μητέρας και της γιαγιάς παραδέχθηκε ότι έχει την επιθυμία να συμπεριφέρεται παρόμοια με τον πρόεδρο κάθε φορά που βλέπει ένα μωρό, αλλά συγκρατείται γιατί «είναι ανατριχιαστικό».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα