Baywatch: Η Kelly Rohrbach είναι η νέα Pamela Anderson

default image

Η πρώην σύντροφος του Leonardo Di Caprio, Kelly Rohrbach, είναι η νέα Pamela Anderson στον ρόλο της C.J. Parker. Εσείς ποια προτιμάτε; (Pics)

Η νέα ταινία για το Baywatch προχωράει με την ολοκλήρωση του cast και φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει και η “φρέσκια” C.J. Parker.

Ο ρόλος που ταυτίστηκε με την Pamela Anderson (που παραμένει sex symbol) δεν θα μπορούσε να μην είναι εξίσου “πληθωρικός”. Έτσι, το επιτελείο των γυρισμάτων, επέλεξε την νεαρή Kelly Rohrbach, μοντέλο στο επάγγελμα και πρώην σύντροφο του Leonardo Di Caprio.

Η Rohrbach θα έχει την ευκαιρία να αναδείξει τώρα και το υποκριτικό της ταλέντο μιας και της δίνεται μια μεγάλη “πάσα” για να περάσει στο Χόλιγουντ μέσα από την νέα κινηματογραφική παραγωγή στην οποία έχει κεντρική θέση.

Στην νέα ταινία του Baywatch θα πρωταγωνιστεί και ο Rock, o Zac Efron αλλά και η Alexandra Daddario. Την κινηματογραφική εκδοχή του “Baywatch” έχει αναλάβει ο Σεθ Γκόρντον (“Αφεντικά για Σκότωμα”) ο οποίος δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες που θέλουν τους David Hasselhoff και Pamela Anderson να εμφανίζονται και αυτοί.

Μπορεί να μην της φαίνεται σε πρώτη ματιά, αλλά η Rohrbach σπούδασε υποκριτική στο Πανεπιστήμιο του Georgetown και στο διάσημο London Academy of Music and Dramatic Arts, ενώ πριν το κινηματογραφικό “Baywatch” θα τη δούμε στη νέα ταινία του Γούντι Αλεν.

Ο The Rock ανέβασε στο Instagram και φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα