Μπέρδεψαν τον σκηνοθέτη του “Μαύρου Πάνθηρα” με ληστή τράπεζας

Μπέρδεψαν τον σκηνοθέτη του “Μαύρου Πάνθηρα” με ληστή τράπεζας
Ο Ράιαν Κούγκλερ σκηνοθέτης του Μαύρου Πάνθηρα Phil Mccarten/Invision/AP

Ο Ράιαν Κούγκλερ κλήθηκε να λογοδοτήσει στις αρχές μετά από μια επίσκεψη στην τράπεζα που πήρε διαφορετική τροπή. Το σημείωμα στην ταμία και τα 12.000 δολάρια.

Ο σκηνοθέτης του διακεκριμένου “Μαύρου Πάνθηρα” είχε μερικά… μπλεξίματα με τις αρχές καθώς μια ανάληψη στην οποία προχώρησε από τον λογαριασμό του δεν εξελίχθηκε όπως την περίμενε.

Ο Ράιαν Κούγκλερ συνελήφθη λίγα λεπτά αφού “τράβηξε” 12.000 δολάρια από τον τραπεζικό του λογαριασμό στην Ατλάντα τον Ιανουάριο, όπως αποκαλύπτει αναφορά αστυνομικών σύμφωνα με το BBC.

Η ταμίας της τράπεζας φέρεται να παρερμήνευσε την κατάσταση και ενημέρωσε το αφεντικό της πως ο σκηνοθέτης ήταν ύποπτος για ληστεία. Από την μεριά του ο Ράιαν Κούγκλερ σε δήλωσή του στο TMZ τόνισε πως “Αυτή η κατάσταση δεν θα έπρεπε ποτέ να έχει συμβεί”.

Έκτοτε σύμφωνα με τον 35χρονο η Τράπεζα της Αμερικής “συνεργάστηκε μαζί του και προχώρησαν παρακάτω”.

Σύμφωνα με την αναφορά των αρχών, ο κύριος Κούγκλερ εισήλθε στην τράπεζα φορώντας μάσκα για τον κορονοϊό, ένα ζευγάρι γυαλιά και καπέλο ενώ παρέδωσε στην ταμία ένα δελτίο ανάληψης χρημάτων με ένα σημείωμα το οποίο έγραφε ότι ήθελε 12.000 δολάρια.

Το σημείωμα επιπλέον, ζητούσε τα χρήματα να καταμετρηθούν σε διαφορετική τοποθεσία καταλήγοντας πως “θα ήθελα να είμαι διακριτικός”.

Σύμφωνα με τους New York Times ο σκηνοθέτης ανέφερε στις αρχές πως το ποσό αυτό ήταν για την πληρωμή ιατρικού προσωπικού που φρόντιζε την οικογένειά του και ο ίδιος ζήτησε τη διακριτικότητα της τράπεζας καθώς το ποσό ήταν αρκετά μεγάλο.

Από τη μεριά της, η Τράπεζα της Αμερικής μέσω εκπροσώπου της, απολογήθηκε για το περιστατικό αναφέροντας πως “Μετανιώνουμε βαθύτατα που κάτι τέτοιο συνέβη. Δεν θα έπρεπε να έχει γίνει ποτέ και έχουμε ήδη απολογηθεί στον κύριο Κούγκλερ”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα