Μπύρα στο δελτίο

default image

Κύμα συμπαράστασης για τον παρουσιαστή δελτίου ειδήσεων του φινλανδικού καναλιού YLE, ο οποίος μεταξύ των βίντεο συνελήφθη από τον φακό να πίνει μπύρα, με αποτέλεσμα να απολυθεί. Γκρουπ στο Facebook για την επαναπρόσληψή του (Vid+Pic)

Την πόρτα της εξόδου είδε ο κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του φινλανδικού καναλιού YLE Κίμμο Γουίσκα  καθώς, κατά τη διάρκεια του δελτίου, διαπιστώθηκε ότι τα έπινε μπύρα.

Ο συμπαθής Κίμμο ο οποίος  παρουσιάζει το αγγλόφωνο δελτίο στο κανάλι την ώρα   που οι τηλεθεατές παρακολουθούσαν το ρεπορτάζ σχετικά με την επιβολή προστίμων σε ιδιοκτήτες νυχτερινών καταστημάτων, απολάμβανε τη μπύρα του.

Εξαγριωμένα με το θέαμα τα αφεντικά του καναλιού απέλυσαν άμεσα τον άνκορμαν χωρίς καν να τον ακούσουν.

Το βίντεο του Κίμμο έχει μεγάλη απήχηση στο διαδίκτυο καθώς περισσότεροι από μισό εκατομμύριο χρήστες το έχουν δει από τις 13 Οκτωβρίου που έχει γίνει το συμβάν.

Φίλοι και συνεργάτες του Κίμμο  έχουν δημιουργήσει μια σελίδα στο Facebook δείχνοντας την υποστήριξή τους. Έως τώρα τουλάχιστον 50 χιλιάδες άνθρωποι ζητούν από τα αφεντικά του να τον επαναπροσλάβουν θεωρώντας όπως λένε ότι όλα ήταν μια πλάκα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα