Bob Saget: Χτύπησε στο κεφάλι, έπεσε για ύπνο και πέθανε

Bob Saget: Χτύπησε στο κεφάλι, έπεσε για ύπνο και πέθανε
Ο Bob Saget Willy Sanjuan/Invision/AP

Ενα χτύπημα στο κεφάλι που υποτιμήθηκε ήταν η αιτία του θανάτου του Bob Saget στις αρχές του χρόνου.

Παθολογικά είναι τελικά τα αίτια του θανάτου του Bob Saget, του διάσημου Αμερικανού κωμικού που βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ορλάντο των ΗΠΑ στις 9 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας του ηθοποιού, ο θάνατός του οφείλεται σε χτύπημα στο κεφάλι το οποίο προκάλεσε πολύ μεγάλη ζημιά ενώ ο Saget κοιμόταν.

To επικρατέστερο σενάριο είναι ότι ο ηθοποιός υπέστη το χτύπημα από ατύχημα πριν κοιμηθεί. Εν συνεχεία έπεσε για ύπνο χωρίς να δώσει περαιτέρω σημασία και πέθανε στον ύπνο του, πιθανότατα από εσωτερική αιμοραγία.

Εδώ και ένα μήνα γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά σενάρια για το θάνατο του 65χρονου σταρ της αμερικανικής κωμωδίας. Τα περισσότερα συνέδεδαν το περιστατικό με το γεγονός ότι ο Saget είχε περάσει κορονοϊό τον Δεκέμβριο. Σύμφωνα όμως με την οικογένεια, ο ιός δεν δημιουργήσε προβλήματα στην υγεία του αγαπημένου τους.

Από την πρώτη στιγμή, και ιδιαίτερα μετά τη νεκροψία-νεκροτομή, είχαν αποκλειστεί τα ενδεχόμενα της χρήσης ναρκωτικών και της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Ο διάσημος ηθοποιός που ήταν ευρέως γνωστός στο κοινό ως ο Ντάνι Τάνερ από την κωμική σειρά “Full House” αλλά και από άλλες τηλεοπτικές του εμφανίσεις.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα