Δεν πάει σχολείο… η Μαντόνα

default image

Τέλος βάζει στα σχέδιά της για χτίσιμο ενός σχολείου που θα φιλοξενούσε φτωχά παιδιά από το Μαλάουι της Αφρική η "βασίλισσας της ποπ", Μαντόνα. Αιτία τα περίπου 2,5 εκατομμύρια δολάρια που ξοδεύτηκαν χωρίς αποτέλεσμα

Αθετεί την υπόσχεσή της για το χτίσιμο ενός σχολείου που θα φιλοξενούσε φτωχά παιδιά από το Μαλάουι της Αφρική η “βασίλισσας της ποπ”, Μαντόνα.

To όνειρο γκρεμίστηκε μετά από λογιστικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε ότι ξοδεύτηκαν 2.4 εκατομμύρια δολάρια άσκοπα!

Η ίδια η τραγουδίστρια μάλιστα είχε ξοδέψει πολλά από τα χρήματα που βρίσκονταν στο δικό της τραπεζικό λογαριασμό για τη δημιουργία του σχολείου το οποίο υπολογίζονταν να κοστίσει περίπου 10 εκατομμύρια. Σύμφωνα, όμως, με δημοσίευμα της “New York Times”, το όνειρο της Μαντόνα δεν θα πραγματοποιηθεί, αφού ο προϋπολογισμός  είχε ξεπεραστεί κατά πολύ, μιας και έγιναν ανούσιες οικονομικές επενδύσεις.

H Μαντόνα  δήλωσε: “Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένη από το γεγονός ότι δεν μπορώ να προχωρήσω στην δημιουργία αυτής της Ακαδημίας που ονειρευόμουν. Ωστόσο, τα χρήματα τα οποία έχουν συγκεντρωθεί μέχρι τώρα από τις φιλανθρωπίες, θα διατεθούν για την αγορά εμβολίων κατά του Aids”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα