Diddy: Κατηγορείται ότι βίασε μια 13χρονη μαζί με έναν άλλο διάσημο άντρα

Διαβάζεται σε 4'
Ο Sean "Diddy" Combs
Ο Sean "Diddy" Combs Invision/AP Willy Sanjuan

Ακόμη πέντε μηνύσεις κατατέθηκαν σε βάρος του Diddy για βιασμό. Ανάμεσά τους και ενός άνδρας που κατηγορεί τον ράπερ ότι τον κακοποίησε σε ηλικία 13 ετών.

Πέντε νέες αγωγές κατατέθηκαν κατά του Sean “Diddy” Combs σε ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης, κατηγορώντας τον για σεξουαλική κακοποίηση σε πάρτι που διοργανώθηκαν στο Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη και το Λας Βέγκας.

Δύο άνδρες και τρεις γυναίκες ισχυρίζονται ότι έπεσαν θύματα επιθέσεων από τον διάσημο ράπερ, με τον νεότερο ενάγοντα να ήταν μόλις 13 ετών τη στιγμή του φερόμενου περιστατικού.

Ο Combs παραμένει υπό κράτηση στη φυλακή του Μπρούκλιν, ενώ αντιμετωπίζει ήδη ομοσπονδιακές κατηγορίες για εμπορία ανθρώπων και εκβιασμό, κατηγορίες τις οποίες αρνείται κατηγορηματικά. Η νομική ομάδα του Diddy δεν έχει σχολιάσει ακόμα τις νέες υποθέσεις, αν και πρόσφατα απέδωσε τις αγωγές σε «προσπάθειες προσέλκυσης δημοσιότητας», επιμένοντας ότι «ο κ. Combs δεν έχει σεξουαλικά κακοποιήσει κανέναν – ενήλικα ή ανήλικο, άνδρα ή γυναίκα».

Οι νέες αγωγές αναφέρουν ότι ο Diddy -είτε ο ίδιος είτε μέσω συνεργατών του- φέρεται να ναρκώνει ποτά σε διάφορα πάρτι, προκαλώντας στους ενάγοντες ζάλη, ναυτία και την αίσθηση ότι βρίσκονται εκτός ελέγχου του σώματός τους.

Σε πολλές περιπτώσεις, όπως γράφει το BBC, οι ενάγοντες ισχυρίζονται ότι ο Combs τους βίασε, τους ανάγκασε σε στοματικό σεξ ή τους θώπευσε βίαια.

Ο γνωστός καλλιτέχνης αναμένει τη δίκη του για τις ομοσπονδιακές κατηγορίες τον Μάιο του 2025, όπου αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης εφ’ όρου ζωής αν καταδικαστεί. Έχει δηλώσει αθώος σε όλες τις κατηγορίες και έχει αρνηθεί την εγγύηση πολλές φορές.

Η κατηγορία, μαζί με τις πολλές αγωγές, εμπλέκουν και τις επιχειρήσεις του Combs, κατηγορώντας τις για διευκόλυνση και χρηματοδότηση των καταχρηστικών του ενεργειών εντός και εκτός της μουσικής βιομηχανίας. Οι ενάγοντες ισχυρίζονται ότι χρησιμοποίησε τη δύναμη και την επιρροή του για να χειραγωγήσει, να εκφοβίσει και να φιμώσει τα θύματά του.

Σε μια από τις νέες υποθέσεις, κατηγορείται ότι βίασε μια 13χρονη κοπέλα μαζί με έναν άλλο διάσημο άντρα σε πάρτι μετά τα MTV Video Music Awards του 2000. Ο δεύτερος διάσημος άνδρας δεν κατονομάζεται στην αγωγή.

Σε άλλη υπόθεση, μια ανεξάρτητη καλλιτέχνις ισχυρίζεται ότι ναρκώθηκε σε πάρτι και βιάστηκε από τον Combs. Ξύπνησε πονεμένη με σημάδια στα χέρια της, που υποδηλώνουν ότι ήταν δεμένη με σκοινιά ενώ ήταν αναίσθητη.

Σε τρίτη υπόθεση, ο Diddy φέρεται να αποκαλύφθηκε μπροστά σε έναν άνδρα και να του άρπαξε τα γεννητικά όργανα με “βίαιο” και “σεξουαλικό” τρόπο.

Μια τέταρτη υπόθεση αφορά έναν προσωπικό γυμναστή διασήμων, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο Combs τον κακοποίησε σε πάρτι στο σπίτι του στο Χόλιγουντ Χιλς το 2022. Ο γυμναστής δήλωσε ότι είδε πολλούς διάσημους να συμμετέχουν σε ομαδικές σεξουαλικές πράξεις στο πάρτι, προτού τον οδηγήσουν σε ένα μικρό δωμάτιο με τον Combs, όπου φέρεται να του έβγαλε το παντελόνι και του έκανε “μη συναινετικό στοματικό σεξ.”

Η πέμπτη νέα αγωγή αφορά μια γυναίκα που υποστηρίζει ότι ναρκώθηκε σε πάρτι στο ξενοδοχείο του Combs και ξύπνησε γυμνή στο κρεβάτι με τον ράπερ να μιλάει στο τηλέφωνο σε μια γωνία του δωματίου.

Ο Diddy έχει βρεθεί αντιμέτωπος με σχεδόν έναν χρόνο κατηγοριών, που κυμαίνονται από βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις μέχρι προσηλυτισμό και ενδοοικογενειακή βία.

Ένας δικηγόρος δήλωσε πρόσφατα ότι περισσότεροι από 100 πελάτες σκοπεύουν να υποβάλουν αγωγές εναντίον του για σεξουαλική κακοποίηση, βιασμό και σεξουαλική εκμετάλλευση.

Παραμένει στη φυλακή εν αναμονή της δίκης του, ενώ οι εισαγγελείς τον κατηγορούν επίσης για απαγωγή, καταναγκαστική εργασία, δωροδοκία και άλλα εγκλήματα. Τον περιγράφουν ως επικεφαλής μιας εγκληματικής οργάνωσης που κακοποιούσε γυναίκες, χρησιμοποιώντας απειλές βίας για να τις αναγκάζει να συμμετέχουν σε όργια με αρσενικούς εκδιδόμενους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα