Diddy: Νέες μηνύσεις για βιασμό γυναικών και ενός 16χρονου αγοριού

Διαβάζεται σε 2'
Sean "Diddy" Combs
O Sean "Diddy" Combs Invision/AP Jordan Strauss

Έξι νέες μηνύσεις κατατέθηκαν σε βάρος του Diddy για βιασμό. Ανάμεσά τους και ενός άνδρα που κατηγορεί τον ράπερ ότι τον κακοποίησε σε ηλικία 16 ετών.

Αντιμέτωπος με ένα νέο κύμα μηνύσεων για σεξουαλική κακοποίηση βρίσκεται ο διάσημος ράπερ P. Diddy.

Συγκεκριμένα, μία νέα σειρά μηνύσεων που κατατέθηκε σήμερα, Δευτέρα (14/10) σε βάρος του, για βιασμό γυναικών, σεξουαλική επίθεση σε άνδρες και κακοποίηση ενός 16χρονου αγοριού.

Όπως μεταδίδει το SkyNews, τουλάχιστον έξι μηνύσεις κατατέθηκαν σε ομοσπονδιακό δικαστήριο στη Νέα Υόρκη, όλες ανώνυμα, δύο από γυναίκες με το ψευδώνυμο Jane Doe και τέσσερις από άνδρες με το ψευδώνυμο John Doe ενώ ταυτόχρονα, περισσότερα από 100 φερόμενα θύματα φαίνεται να βρίσκονται στη διαδικασία νομικών ενεργειών κατά του Sean Combs, μετά τη σύλληψή του για σεξουαλική εκμετάλλευση τον περασμένο μήνα.

Ένας από τους John Doe, ένας άνδρας που ζει στη Βόρεια Καρολίνα, ισχυρίζεται ότι ο Diddy τον κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν 16 ετών, σε ένα από τα διάσημα “λευκά πάρτι” του στο Hamptons του Long Island το 1998.

Ο άνδρας υποστηρίζει ότι η επίθεση συνέβη κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης σχετικά με το πώς να εισέλθει στη μουσική βιομηχανία.

Οι υπόλοιπες μηνύσεις περιλαμβάνουν κατηγορίες για βιασμό και χορήγηση ναρκωτικών για την ακινητοποίηση των θυμάτων.

Απαντώντας σε παλαιότερους ισχυρισμούς, η δικηγόρος του κατηγορούμενου ράπερ, Erica Wolff, δήλωσε ότι «δεν μπορεί να απαντήσει σε κάθε αβάσιμη κατηγορία σε αυτό που έχει μετατραπεί σε έναν ανεύθυνο μιντιακό θόρυβο». “Παρόλα αυτά, ο κ. Combs αρνείται κατηγορηματικά ως ψευδείς και δυσφημιστικούς οποιονδήποτε ισχυρισμό ότι κακοποίησε σεξουαλικά κάποιον, συμπεριλαμβανομένων ανηλίκων”, πρόσθεσε σε δήλωσή της.

«Ανυπομονεί να αποδείξει την αθωότητά του και να δικαιωθεί στο δικαστήριο, εφόσον και όταν κατατεθούν και κοινοποιηθούν μηνύσεις, όπου η αλήθεια θα διαπιστωθεί με βάση τα αποδεικτικά στοιχεία και όχι εικασίες», συνέχισε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα