Δύο νεκροί και ένας τραυματίας σε ανταλλαγή πυροβολισμών στη Γκρενόμπλ

default image

Τα αίτια που οδήγησαν τους εμπλεκόμενους να ανοίξουν πυρ διερευνώνται από τις γαλλικές αρχές, αλλά παραμένουν ακόμη άγνωστες

Δύο άτομα σκοτώθηκαν και ένα ακόμη τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών μπροστά από σχολείο σε συνοικία της Γκρενομπλ, στη Γαλλία. Όπως ανέφερε η αστυνομία της πόλης στο γαλλικό πρακτορείο, οι πρώτοι πυροβολισμοί ξεκίνησαν λίγο πριν τις 10 το πρωί (τοπική ώρα) σε ένα στενό μπροστά από το σχολείο Ζαν Ρασίν της συνοικίας Τεϊσέιρ.

Ένας άνδρας έπεσε νεκρός από τα πυρά, ενώ ο δεύτερος υπέκυψε στα τραύματά λίγο αργότερα και έπειτα από καρδιακή ανακοπή. Ο τρίτος άνδρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, σοβαρά τραυματισμένος, αλλά εκτός κινδύνου. Τα πρώτα ευρήματα της αστυνομίας δείχνουν “ξεκαθάρισμα λογαριασμών”.

Ένας νεκρός στη γειτονιά το Σεπτέμβρη

Όπως διαβάζουμε στο 20minutes.fr, τον περασμένος Σεπτέμβρη, ένας άνδρας 22 ετών σκοτώθηκε επίσης σε συνέχεια πυροβολισμών, οι οποίες αποδίδονται στην σφοδρή αντιπαράθεση δύο ομάδων που επιβουλεύονται την περιοχή. Για την ώρα, σε ότι αφορά το παρόν περιστατικό, δεν έχει προκύψει καμία προσαγωγή από τις αρχές.

ΠΗΓΗ 20MINUTES.FR

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα