Δολοφονία 11χρονης στη Γαλλία: Την πυροβόλησε γιατί θύμωνε με τις εργασίες που έκαναν οι γονείς της στο σπίτι

Δολοφονία 11χρονης στη Γαλλία: Την πυροβόλησε γιατί θύμωνε με τις εργασίες που έκαναν οι γονείς της στο σπίτι
iStock

Ο 71χρονος Ολλανδός που πυροβόλησε θανάσιμα την 11χρονη Βρετανίδα που έπαιζε στον κήπο της στην Γαλλία, φαίνεται να είχε προσχεδιάσει την επίθεση.

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρεις της δολοφονίας της 11χρονης Βρετανίδας στην Γαλλία, η οποία πυροβολήθηκε θανάσιμα ενώ έπαιζε στον κήπου του σπιτιού της.

Συγκεκριμένα, ο Dirk Raats, ο 71χρονος Ολλανδός γείτονας της Βρετανικής οικογένειας εμφανίστηκε ξαφνικά κρατώντας όπλο και πυροβόλησε εναντίον της οικογένειας, σκοτώντας την 11χρονη και τραυματίζοντας σοβαρά τον πατέρα του κοριτσιού.

Σύμφωνα με το BBC, ο 71χρονος φαίνεται να είχε στόχο τους γονείς του κοριτσιού, καθώς επικρατούσε μια μακροχρόνια αντιπαράθεση ανάμεσα στους γείτονες, για έργα που πραγματοποιούνταν στην ιδιοκτησία τους.

Ο ύποπτος ήταν «βαθιά εξοργισμένος» για τα έργα, τα οποία, όπως είπε, επηρέαζαν την ιδιωτικότητά του και προκαλούσαν αναστάτωση σε αυτόν και τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 711χρονος είχε μπει αρχικά στο σπίτι του για να πάρει ένα από τα όπλα που είχε και επέστρεψε στην συνέχεια στον κήπο, πλησιάζοντας έως και 10 μέτρα τους γείτονές του πριν ανοίξει πυρ και πυροβολήσει τρεις ή τέσσερις φορές μέσα από έναν φράκτη. “Αυτό υποδηλώνει ένα επίπεδο προσχεδιασμού”, είπε η εισαγγελέας Camille Miansoni.

«Φαίνεται ότι στόχευσε ξεκάθαρα τον πατέρα, ότι στόχευσε τη σύζυγό του, αλλά φαίνεται λιγότερο ξεκάθαρος να παραδεχτεί ότι στόχευσε στο κορίτσι» συνέχισε η Miansoni.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα