Έφερε στρινγκ εσώρουχο στη βουλή και τους έκλεισε τα στόματα

Έφερε στρινγκ εσώρουχο στη βουλή και τους έκλεισε τα στόματα

O πέραν πάσης λογικής ισχυρισμός δικηγόρου σε δίκη για αδίκημα βιασμού προκάλεσε την οργίλη αλλά και πρωτότυπη διαμαρτυρία Ιρλανδής βουλευτού.

H απαλλαγή ενός 17χρονου Ιρλανδού ο οποίος είχε οδηγηθεί στο δικαστήριο με την κατηγορία του βιασμού αλλά η συζήτηση για τη σεξουαλική συναίνεση προκάλεσε αντιδράσεις στο κοινοβούλιο της χώρας αλλά και την εμφάνιση…εσωρούχου σε συνεδρίαση.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο δικηγόρος του 17χρονου στη δίκη ισχυρίστηκε ότι ο πελάτης του προκλήθηκε από το εσώρουχο του θύματος: “Πρέπει να κοιτάξει τον τρόπο με τον οποίο ήταν ντυμένη η γυναίκα. Φορούσε ένα…λουρί” είπε ο εν λόγω νομικός θέλοντας να πει ότι το θύμα φορούσε εσώρουχο τύπου στρινγκ.

Προκλήθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο σάλος, που έφτασε μέχρι τη βουλή. Εκεί η Ρουθ Κόπινγκερ, βουλευτής, βρήκε ένα πρωτότυπο τρόπο για να διαμαρτυρηθεί.

Εφερε στη συνεδρίαση ένα γυναικείο εσώρουχο τύπου στρινγκ και είπε: “Μπορεί να φανεί ενοχλητικό επειδή το έφερα. Πως όμως αισθάνεται μία γυναίκα-θύμα όταν ένα εσώρουχο εμφανίζεται στο δικαστήριο σαν αποδεικτικό στοιχείο;””

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα