Εκλογές ΗΠΑ: Η Χάρις καλεί τον Τραμπ σε δεύτερο debate

Διαβάζεται σε 1'
Η Κάμαλα Χάρις κατά τη διάρκεια του debate με τον Ντόναλντ Τραμπ
Η Κάμαλα Χάρις κατά τη διάρκεια του debate με τον Ντόναλντ Τραμπ (AP Photo/Alex Brandon)

Μετά την επιτυχία της στο κρίσιμο debate στο ABC News, η Κάμαλα Χάρις καλεί τον Ρεπουμπλικανό αντίπαλό της και σε δεύτερη τηλεμαχία.

Η Κάμαλα Χάρις προσκάλεσε τον Ντόναλντ Τραμπ σε δεύτερο debate, μετά την επιτυχία που σημείωσε στη χτεσινή τους αναμέτρησή στη Φιλαδέλφεια.

“Η αντιπρόεδρος είναι έτοιμη για δεύτερη τηλεοπτική τηλεμαχία. Είναι ο Ντόναλντ Τραμπ;”, ανέφερε η ανακοίνωση της εκστρατείας της Δημοκρατικής υποψήφιας.

Από την πλευρά του το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, το οποίο προτιμά η αμερικανική δεξιά, γνωστοποίησε πως ήδη πρότεινε να οργανώσει τη δεύτερη τηλεμαχία, τον Οκτώβριο, με επιστολές που απηύθυνε στις εκστρατείες των δύο υποψηφίων αμέσως μετά την πρώτη εκπομπή, η οποία προβλήθηκε από το ανταγωνιστικό ABC.

Σημειώνεται πως πριν από τη χτεσινή τηλεμαχία ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων έχει ζητήσει να διεξαχθούν τουλάχιστον δύο ακόμη debate πριν τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, πιέζοντας ιδιαίτερα η αναμέτρηση να γίνει σε πιο “φιλικό έδαφος” για αυτόν, στο Fox News και με live ακροατήριο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα