Εκλογές ΗΠΑ: Ο Ομπάμα στο πλευρό της Κάμαλα Χάρις

Διαβάζεται σε 2'
Εκλογές ΗΠΑ: Ο Ομπάμα στο πλευρό της Κάμαλα Χάρις
Μπαράκ Ομπάμα Matt Rourke/AP Photo

Τη στήριξή του στην Κάμαλα Χάρις στις αμερικανικές εκλογές, ανακοίνωσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα. Τι δήλωσε.

Τη στήριξή του στην Κάμαλα Χάρις να ηγηθεί των Δημοκρατικών στην εκλογική κούρσα για την προεδρία των ΗΠΑ ανακοίνωσε με ανάρτησή του ο Μπάρακ Ομπάμα και η σύζυγός του, Μισέλ.

“Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η Μισέλ και εγώ τηλεφωνήσαμε στη φίλη μας, Κάμαλα Χάρις. Της είπαμε ότι πιστεύουμε πως θα γίνει φανταστική πρόεδρος των ΗΠΑ και όχι έχει την πλήρη στήριξή μας, έγραψε.

“Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για τη χώρα μας, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι τον Νοέμβριο θα κερδίσει. Ελπίζουμε να είστε μαζί μας” κατέληξε.

Την ίδια ακριβώς ώρα η Κάμαλα Χάρις δημοσίευσε βίντεο από την τηλεφωνική κλήση που δέχτηκε από τους Μπάρακ και Μισέλ Ομπάμα.

“Μισέλ, Μπαράκ, αυτό το τηλεφώνημα σημαίνει πολλά για μένα. Ανυπομονώ να συνεργαστούμε, ο Νταγκ κι εγώ, να βρεθούμε μαζί στον δρόμο. Αλλά πάνω από όλα θα ήθελα να σας πω ότι οι λέξεις σας και η φιλία με την οποία με έχετε τιμήσει, σημαίνουν πολλά περισσότερα από όσα μπορώ να εκφράσω” τους είπε μεταξύ άλλων ενώ στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε, “Ας πιάσουμε δουλειά”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα