Εκλογές στην Τουρκία: “To Anadolu χειραγωγεί τα αποτελέσματα”, λέει το CHP

Εκλογές στην Τουρκία: “To Anadolu χειραγωγεί τα αποτελέσματα”, λέει το CHP
Ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου και ο δήμαρχος Άγκυρας Μανσούρ Γιαβάς AP

Για χειραγώγηση των αποτελεσμάτων κατηγορεί το Anadolu η αντιπολίτευση. Τι αναφέρει ο εκπρόσωπος του CHP

Για χειραγώγηση των αποτελεσμάτων των εκλογών στην Τουρκία, από το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του αντιπολιτευόμενου CHP, Φαΐκ Οζτράκ.

Σύμφωνα με τον Οζτράκ, η εικόνα που έχει το κόμμα του για τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα θετική, και πρόσθεσε ότι το κρατικό πρακτορείο χειραγωγεί τα αποτελέσματα που λαμβάνει.

“Το Anadolu προχωρά στην παραδοσιακή χειραγώγηση για τελευταία φορά”, είπε και πρόσθεσε πως “φαίνεται ότι η συμμετοχή θα φτάσει σε ποσοστό ρεκόρ” ενώ κατέληξε ζητώντας από τους πολίτες να παρακολουθούν τις δηλώσεις του κόμματος.

Faik Oztrak AP

Τί δήλωσαν Ιμάμογλου και Γιαβάς

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δήμαρχοι Κωνσταντινούπολης και Άγκυρας, Ιμάμογλου και Γιαβάς, κατηγόρησαν και αυτοί από τη μεριά τους το πρακτορείο ειδήσεων για τα αποτελέσματα που μεταδίδει.

Ο προερχόμενος από το αντιπολιτευόμενο CHP δήμαρχος της Άγκυρας, Μανσούρ Γιαβάς, δηλώνει ότι, με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου οδηγεί την προεδρική κούρσα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο προερχόμενος από το CHP δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, ο οποίος δήλωσε ότι ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου θα είναι ο νέος πρόεδρος της Τουρκίας σήμερα το βράδυ.

Ο Ιμάμογλου κάλεσε, μάλιστα, τους Τούρκους πολίτες να μην εμπιστεύονται όσα μεταδίδει το κρατικό τουρκικό ειδησεογραφικό δίκτυο Anadolu.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα