Έκρηξη στο κέντρο της Κολωνίας: Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας

Διαβάζεται σε 2'
Αστυνομικοί στην Γερμανία. Εικόνα αρχείου
Αστυνομικοί στην Γερμανία. Εικόνα αρχείου Istock

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στην Κολωνία, στη Γερμανία το πρωί της Δευτέρας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρεται να σημειώθηκε έκρηξη στο κέντρο της πόλης. Ένας τραυματίας.

Συναγερμός έχει σημάνει το πρωί της Δευτέρας (16/9) στο κέντρο της Κολωνίας, στη Γερμανία, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας.

Ο λόγος της αστυνομικής κινητοποίησης φέρεται να είναι μια έκρηξη, αν και η κατάσταση παραμένει ακόμα ασαφής. Η έκρηξη φέρεται να σημειώθηκε στην περιοχή Hohenzollernring, ανάμεσα στο Rudolfplatz και το Friesenplatz.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ένα άτομο τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Μετά την έκρηξη, ξέσπασε φωτιά, η οποία είχε σβήσει όταν έφτασε η πυροσβεστική, σύμφωνα με το Radio Koln.

Η αστυνομία προειδοποίησε τους πολίτες μέσω της πλατφόρμας X να αποφεύγουν την περιοχή γύρω από την Hohenzollernring στην Κολωνία. Στην ανάρτηση, αναφέρεται: «Στην περιοχή #Hohenzollernring υπάρχει μεγάλης κλίμακας αστυνομική επιχείρηση». Η περιοχή είναι αυτή τη στιγμή αποκλεισμένη και η αστυνομία απευθύνει έκκληση στους πολίτες να την αποφεύγουν μέχρι να υπάρξει νεότερη ενημέρωση. Ωστόσο, δεν έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες για τον λόγο της επιχείρησης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Kölner Stadt-Anzeiger, φαίνεται πως έχει σημειωθεί έκρηξη, αλλά η κατάσταση παραμένει ακόμη εντελώς ασαφής. Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται σύντομα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα