Έκρηξη στο Παρίσι: Ένα πτώμα βρέθηκε στα χαλάσματα του κτιρίου που κατέρρευσε

Έκρηξη στο Παρίσι: Ένα πτώμα βρέθηκε στα χαλάσματα του κτιρίου που κατέρρευσε
Έκρηξη στο Παρίσι E Thepault/BSPP via AP

Έξι ημέρες μετά την έκρηξη που προκάλεσε την κατάρρευση ενός κτιρίου στο κέντρο του Παρισιού, ένα πτώμα βρέθηκε σήμερα κάτω από τα συντρίμμια. Πρόκειται για τον πρώτο καταγεγραμμένο θάνατο.

Ένα πτώμα εντοπίστηκε σήμερα Τρίτη (27/06) μέσα στα χαλάσματα του κτιρίου που κατέρρευσε πριν από έξι ημέρες στο Παρίσι, από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη στη συνοικία Βαλ-ντε-Γκρας της γαλλικής πρωτεύουσας.

Πρόκειται για τον πρώτο καταγεγραμμένο θάνατο από αυτή την καταστροφή που άφησε τέσσερις σοβαρά τραυματίες, σύμφωνα με μια πηγή.

Έκρηξη στο Παρίσι E Thepault/BSPP via AP

Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν έχει ακόμα καταστεί εφικτή η ταυτοποίησή του. Οι αρχές προσπαθούν τώρα να εξακριβώσουν αν η σορός ανήκει σε μία γυναίκα 57 ετων, καθηγήτρια, η οποία αγνοείται μετά την κατάρρευση του κτιρίου, καθώς εκεί ήταν και ο τόπος εργασίας της.

Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση περίπου 270 πυροσβεστών με 70 οχήματα, η πυρκαγιά που ξέσπασε τέθηκε υπό έλεγχο μιάμιση ώρα μετά την εκδήλωσή της. Από την έκρηξη έσπασαν τα τζάμια κτιρίων σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων, με αποτέλεσμα 54 άνθρωποι να τραυματιστούν, οι περισσότεροι ελαφρά.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, τα αίτια της έκρηξης παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα