Έληξε αναίμακτα η ομηρία στο Παρίσι

default image

Παραδόθηκε ο δράστης που κρατούσε ομήρους σε ταχυδρομείο σε προάστιο του Παρισιού, βάζοντας τέλος στη νέα υπόθεση που ξέσπασε στη Γαλλία από το μεσημέρι της Παρασκευής (pics+vid)

Λίγο πριν τη 13.00 το μεσημέρι της Παρασκευής άγνωστος εισέβαλε σε ταχυδρομείο της Κολόμπς, που βρίσκεται στα νοτιοδυτικά προάστια του Παρισιού. Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας ο άγνωστος άνδρας ήταν  οπλισμένος – κάποιες πηγές κάνουν λόγο για καλάσνικοφ, αλλά και χειροβομβίδες – και κρατούσε ομήρους, με πηγές από το ταχυδρομείο μιλούν για 2 έως 5 άτομα. Τελικά λίγο μετά τις 14.30, ώρα Γαλλίας, ο δράστης παραδόθηκε στην αστυνομία, ενώ οι όμηροι είναι ελεύθεροι και καλά στην υγεία τους.

 

Η αστυνομία κάνει λόγο για άτομο “ψυχικά ασταθές”, με “συναισθηματική κατάθλιψη”, που όμως δεν σχετίζεται με κάποιο τρομοκρατικό χτύπημα  παρόμοιο με τα γεγονότα στο Charlie hebdo. Οι πληροφορίες αναφέρονται σε ένα άτομο του κοινού ποινικού κώδικα, που κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία στο κατάστημα με εντελώς συγκεχυμένα αιτήματα.

Δείτε βίντεο από την ανάπτυξη των αστυνομικών δυνάμεων γύρω από το ταχυδρομείο

Ένα ελικόπτερο της αστυνομίας πετά πάνω από την περιοχή, ενώ αστυνομικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει την περιοχή, με προσωπικό από την RAID και το σώμα ερευνών και επιχειρήσεων της γαλλικής πρωτεύουσας.

Πηγή: 20minutes

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα