Έλον Μασκ: Ξεκίνησε δημοσκόπηση για να παραιτηθεί από επικεφαλής του Twitter – “Θα τηρήσω το αποτέλεσμα”

Έλον Μασκ: Ξεκίνησε δημοσκόπηση για να παραιτηθεί από επικεφαλής του Twitter – “Θα τηρήσω το αποτέλεσμα”
AP Photo/Matt Rourke, File

Ο Έλον Μασκ κάλεσε τον κόσμο να ψηφίσει και να αποφασίσει αν πρέπει να παραιτηθεί από τη θέση του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Τα πρώτα δείγματα, η συγγνώμη και η αμφισημία.

Δημοσκόπηση μέσω της οποίας καλεί τον κόσμο να ψηφίσει και να αποφασίσει για το αν πρέπει να παραιτηθεί από επικεφαλής του Twitter ξεκίνησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της πλατφόρμας, Έλον Μασκ.

Ο νέος ιδιοκτήτης της Twitter Inc αποφάσισε να… ανοίξει την κάλπη βλέποντας τη σφοδρή κριτική που έχει δεχτεί το τελευταίο διάστημα, ενώ υποσχέθηκε πως θα τηρήσει το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης όποιο κι αν είναι αυτό.

Η ψηφοφορία αναμένεται να ολοκληρωθεί στη 1μ.μ. (ώρα Ελλάδος), ενώ ήδη την άποψή τους έχουν καταθέσει πάνω από 12 εκατομμύρια άτομα, με το 56.4% να δείχνει την… άγουσα στον δισεκατομμυριούχο Μασκ, ο οποίος πάντως, σε ερώτηση χρήστη σχετικά με μια αλλαγή επικεφαλής, απάντησε πως “δεν υπάρχει διάδοχος”.

Μάλιστα, ο Μασκ απολογήθηκε για το γεγονός ότι το Twitter απαγόρευσε στους χρήστες να αναρτούν στην πλατφόρμα συνδέσμους από πολλά ανταγωνιστικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας πως από εδώ και στο εξής θα κάνει δημοσκοπήσεις για αντίστοιχες αλλαγές στην πολιτική της πλατφόρμας.

Λίγο αργότερα, το Twitter ξεκίνησε δημοσκόπηση όπου ρωτούσε τους χρήστες εάν θα έπρεπε να πράξει αυτό που νωρίτερα είχε ανακοινώσει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα