Ελβετία: Συνετρίβη αεροσκάφος – Τρεις νεκροί

Ελβετία: Συνετρίβη αεροσκάφος – Τρεις νεκροί
Αεροσκάφος (φωτογραφία αρχείου) iStock

Τουριστικό αεροσκάφος συνετρίβη στην Ελβετία κοντά στα γαλλικά σύνορα. Ελβετικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για "πολλά θύματα".

Αεροσκάφος συνετρίβη το πρωί του Σαββάτου (20/5) στην ορεινή περιοχή Ponts-de-Martel της Ελβετίας, κοντά στα γαλλικά σύνορα, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Ο ελβετικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός RTN κάνει λόγο για “πολλά θύματα”. Πληροφορίες από ελβετικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι τα θύματα είναι ο πιλότος και δύο επιβάτες.

Το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 10:20 π.μ. τοπική ώρα, σε μια απόκρημνη και δασώδη περιοχή στα βουνά Νεσατέλ (Neuchatel).

Οι υπηρεσίες διάσωσης και η αστυνομία κατάφεραν να φτάσουν στην περιοχή, ανέφερε το RTN, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με τα θύματα.

Η αστυνομία του καντονιού του Νεσατέλ δεν έχει δώσει προς το παρόν περισσότερες λεπτομέρειες. Παραμένει άγνωστος ο τύπος του αεροσκάφους καθώς και το πόσα άτομα επέβαιναν σε αυτό.

“Θα πρέπει πρώτα να ενημερωθούν οι οικογένειες των θυμάτων” εξήγησε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο Ζορζ-Αντρέ Λοζουέτ.

Tο υπουργείο Δημόσιας Τάξης ανακοίνωσε την έναρξη έρευνας για να διευκρινιστούν οι συνθήκες της τραγωδίας.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα