Επικό τρολάρισμα: Έβαλαν κέρινο ομοίωμα του Μπόρις Τζόνσον έξω από γραφείο ευρέσεως εργασίας

Επικό τρολάρισμα: Έβαλαν κέρινο ομοίωμα του Μπόρις Τζόνσον έξω από γραφείο ευρέσεως εργασίας
Ο Μπόρις Τζόνσον AP Photo/Frank Augstein

Δεν έχει τέλος ο εμπαιγμός στο πρόσωπο του Τζόνσον, μετά την παραίτησή του από την ηγεσία των Συντηρητικών. Ένας... κέρινος Μπόρις εμφανίστηκε έξω από γραφείο ευρέσεως εργασίας στο Lancashire, προκαλώντας γέλιο στους περαστικούς.

Ένα κέρινο ομοίωμα του Μπόρις Τζόνσον εμφανίστηκε έξω από κέντρο ευρέσεως εργασίας στην πόλη Lancashire, μετά την παραίτησή του από την ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος.

Σύμφωνα με το BBC, πολίτες, βλέποντας το ομοίωμα που δημιούργησε το Madame Tussauds Blackpool, στην πόλη Lancashire, άρχισαν να γελούν, αλλά και να ποζάρουν δίπλα στον… Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος απεικονίζεται με κοστούμι και γραβάτα.

Η τοποθέτηση του κέρινου ομοιώματος ήρθε μετά την παραίτηση του Τζόνσον από την ηγεσία των Τόρις, με τον βρετανό πολιτικό να τονίζει ότι θα συνεχίσει να υπηρετεί ως πρωθυπουργός, έως ότου το κόμμα επιλέξει τον διάδοχό του.

Την ίδια ώρα, το Μουσείο Madame Tussauds στο Λονδίνο άλλαξε το backround του κέρινου ομοιώματος του Τζόνσον και πλέον στην πόρτα του No10 γράφει «κενή θέση».

Καθώς ξεκινά ο αγώνας για τον νέο ηγέτη των Τόρις, το Madame Tussauds επιβεβαίωσε ότι το κέρινο ομοίωμα του Τζόνσον θα αφαιρεθεί από τη Baker Street όταν ο ίδιος δεν είναι πλέον και επίσημα πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα