Επίθεση χάκερ σε site ισραηλινών ομάδων – “Η νίκη του Αλλάχ είναι κοντά”

Διαβάζεται σε 1'
Επίθεση χάκερ σε site ισραηλινών ομάδων – “Η νίκη του Αλλάχ είναι κοντά”
twitter

Χάκερ έκαναν διαδικτυακή επίθεση σε ιστοσελίδες ισραηλινών ομάδων, ανεβάζοντας έναν στρατιώτη με διακριτικά της Παλαιστίνης και το μήνυμα “η νίκη του Αλλάχ είναι κοντά”.

Χάκερ που έχουν ταχθεί στο πλευρό της Παλαιστίνης αποφάσισαν να “χτυπήσουν” χακάροντας την σελίδα της Μακάμπι Τελ Αβίβ και άλλων ισραηλινών ομάδων.

Όπως αναφέρει το SPORT24, ξημερώματα Τρίτης η σελίδα της “ομάδας του λαού” δέχθηκε διαδικτυακή επίθεση, αφού ανέβηκε σε αυτήν φωτογραφία ενός στρατιώτη με διακριτικά της Παλαιστίνης και το μήνυμα “η νίκη του Αλλάχ είναι κοντά”, το οποίο ακολούθησε σειρά απειλητικών μηνυμάτων με αναφορές στήριξης προς την Χαμάς, την Παλαιστίνη και τους κατοίκους της Λωρίδας της Γάζας.

Η αντίδραση ήταν άμεση από πλευράς Μακάμπι Τελ Αβίβ, που “έριξε” το σάιτ για να μην εμφανίζεται το συγκεκριμένο μήνυμα, με την ιστοσελίδα της ομάδας να παραμένει κατεβασμένη.

Πέραν της Μακάμπι Τελ Αβίβ, οι συγκεκριμένοι χάκερ ανέβασαν αντίστοιχα μηνύματα στις ιστοσελίδες της Μακάμπι Μπερ Σεβά και της Μακάμπι Νετάνια, που επίσης “κατέβηκαν” λίγο αργότερα.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα