Ερντογάν: Αποθέωση της επικοινωνίας – Αμερικανός τον συγχαίρει on camera για τη συμβολή του υπέρ της Ουκρανίας

Ερντογάν: Αποθέωση της επικοινωνίας – Αμερικανός τον συγχαίρει on camera για τη συμβολή του υπέρ της Ουκρανίας
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν 2022 Vahid Salemi/AP Photo

Την ώρα που το προφίλ του στις ΗΠΑ "τσαλακώνεται" ο Ερντογάν επιχειρεί να εμφανιστεί ως ηγέτης που στηρίζει το ΝΑΤΟ και την Ουκρανία στον πόλεμο κατά της Ρωσίας.

Επί της ευκαιρίας της παρουσίας του στη Νέα Υόρκη για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πήγε την προπαγάνδα σε άλλο επίπεδο.

Περπατώντας σε πάρκο της αμερικανικής μεγαλούπολης, ο Τούρκος πρόεδρος φαίνεται να έχει επαφές με απλούς Αμερικανούς πολίτες.

Την ώρα που είναι καθισμένος σε παγκάκι μαζί με τους συνεργάτες του, πολίτης πλησιάζει τον Τούρκο ηγέτη για τον ευχαριστεί για τη συμβολή της Τουρκίας… στον πόλεμο της Ουκρανίας κατά της Ρωσίας!¨

“Θέλω να σας ευχαριστήσω” λέει χαρακτηριστικά ο Αμερικανός “για τη δουλειά που κάνετε στην Ουκρανία. Για τα drone που στείλατε, για τη βοήθειά σας στα φορτία δημητριακών και για το γεγονός ότι κάνετε το ΝΑΤΟ ισχυρότερο. Είμαι υπερήφανος”.

Ουδείς γνωρίζει ασφαλώς αν ο εν λόγω προσήλθε αυθόρμητα, όμως προφανώς αγνοεί ότι η Ερντογάν συνεργάζεται στενά με τον Πούτιν, ίσως πιο στενά από ποτέ, και ότι η Τουρκία δεν εφαρμόζει κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

Ο Ερντογάν πάντως είδε και άλλους πολίτες, όχι μόνο το συγκεκριμένο. Το σχετικό video ανέβασε το κρατικό τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα