Ερντογάν: Αποχαιρέτησε το 2022 με πάνω από 100 αναρτήσεις για το “θεάρεστο” έργο του

Ερντογάν: Αποχαιρέτησε το 2022 με πάνω από 100 αναρτήσεις για το “θεάρεστο” έργο του
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν AP

Με πληθωρισμό άνω του 80%, ο Τούρκος πρόεδρος αναφέρθηκε σε μία χρονιά όπου "τα κέρδη μας ήταν μεγαλύτερα από τα προβλήματά μας". Το ατελείωτο scroll down στο "κυβερνητικό του έργο".

Τον εξωραϊσμό της διακυβέρνησής του και της ευρύτερης οικονομικής κατάστασης στην Τουρκία σε μία χρονιά που ο πληθωρισμός ξεπέρασε ακόμη και το 84% επιχείρησε με το μήνυμά για το νέο έτος ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος έκανε το άσπρο-μαύρο για το κόστος ζωής των πολιτών και την ακρίβεια που επελαύνει, παρουσιάζοντας μία ωραιοποιημένη και σίγουρα πλασματική εικόνα για το επίπεδο διαβίωσης στη χώρα του.

“Δεν αφήσαμε το έθνος μας μόνο του απέναντι στο κόστος ζωής. Δεν το αφήσαμε στη μοίρα του. Όπως τα τελευταία 20 χρόνια, έτσι και φέτος, κλείσαμε το 2022 με τα κέρδη μας μεγαλύτερα από τα προβλήματά μας”, ανέφερε ο Ερντογάν στις ευχές του για το 2023, το οποίο, όπως ευχήθηκε “να ξεκινήσουμε ένα νέο και μεγαλύτερο άλμα με το όραμα μας για τον Αιώνα της Τουρκίας, το οποίο αρμόζει στον νέο αιώνα της Δημοκρατίας μας. Το 2023 θα είναι το ορόσημο μιας υπόσχεσης που δώσαμε στο έθνος μας πριν από 12 χρόνια. Δουλέψαμε μέρα νύχτα για να εκπληρώσουμε αυτή την υπόσχεση από τις εκλογές του 2011, όταν υποβάλαμε τους στόχους μας για το 2023, ένα από τα πιο φιλόδοξα δημοκρατικά και αναπτυξιακά οράματα της χώρας μας”..

Και πρόσθεσε: ‘Στόχος μας πλέον δεν είναι να βρεθούμε στην ανώτατη βαθμίδα της παγκόσμιας πολιτικής και οικονομικής λίγκας, στόχος μας είναι να αποκτήσουμε την πολιτική και οικονομική δύναμη που θα μας τοποθετήσει στις πρώτες θέσεις της ανώτατης βαθμίδας”, ενώ κατέληξε πως “κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί το γεγονός ότι η Τουρκία, με τη συνετή, ειρηνική και μετριοπαθή στάση της στις διεθνείς κρίσεις, έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων, συμπεριλαμβανομένων των μακροχρόνιων εχθρών της”.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες, στην τελευταία μέρα του 2022, ο Τούρκος πρόεδρος επιδόθηκε σε έναν καταιγισμό αναρτήσεων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, επιδεικνύοντας το έργο του. Στο προφίλ του έχει κάνει πάνω από 100 αναρτήσεις, παρουσιάζοντας ένα προς ένα τα έργα της κυβέρνησής του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα