Ερντογάν: “Όπως η ανθρωπότητα σταμάτησε τον Χίτλερ, έτσι θα σταματήσει και τον Νετανιάχου”

Διαβάζεται σε 1'
Ερντογάν: “Όπως η ανθρωπότητα σταμάτησε τον Χίτλερ, έτσι θα σταματήσει και τον Νετανιάχου”
Associated Press

Το μήνυμα του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για την θλιβερή επέτειο από την έναρξη του πολέμου Ισραήλ – Χαμάς.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε σήμερα, Δευτέρα (7/10), ανήμερα της θλιβερής επετείου του ενός έτους από την έναρξη του πολέμου Ισραήλ-Χαμάς, ότι το Ισραήλ “θα πληρώσει το τίμημα της γενοκτονίας”, που διαπράττει εναντίον του παλαιστινιακού λαού.

«Το Ισραήλ θα πληρώσει αργά ή γρήγορα το τίμημα της γενοκτονίας που διαπράττει εδώ και ένα χρόνο και την οποία συνεχίζει», έγραψε συγκεκριμένα ο Τούρκος πρόεδρος σε μήνυμά του στο X.

“Εδώ και ακριβώς 365 ημέρες, 50.000 από τους αδελφούς και τις αδελφές μας, οι περισσότεροι παιδιά και γυναίκες, δολοφονήθηκαν άγρια” πρόσθεσε, σημειώνοντας πως “Όπως ακριβώς σταμάτησε τον Χίτλερ η συμμαχία της ανθρωπότητας, ο (ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, και το φονικό δίκτυό του θα σταματήσουν με τον ίδιο τρόπο”.

Σύμφωνα με τον Tούρκο πρόεδρο, «η ανθρωπότητα ολόκληρη δολοφονείται απ’ ευθείας μπροστά στα μάτια του κόσμου εδώ και ένα χρόνο».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα