Ερντογάν: Θα “παζαρέψει” τα 8 ευρώ του Μασκ για το Twitter Blue – “Θα διαπραγματευτούμε”

Ερντογάν: Θα “παζαρέψει” τα 8 ευρώ του Μασκ για το Twitter Blue – “Θα διαπραγματευτούμε”
Pool Photo via AP

Συνάντηση με τον νέο ιδιοκτήτη του Twitter προγραμματίζει ο Τούρκος πρόεδρος, έχοντας ήδη εντάξει στην "ατζέντα" και το κόστος για το σήμα "επαλήθευσης" λογαριασμού της πλατφόρμας.

Η νέα τιμή για τους συνδρομητές του Twitter Blue, ύψους 8 ευρώ μηνιαίως, που ανακοίνωσε ο καινούργιος ιδιοκτήτης του Twitter, Έλον Μασκ κέρδισε λίγο από τον χρόνο των δημοσιογράφων του A Haber, που είχαν απέναντί τους τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε μία συνέντευξη που, μεταξύ άλλων, είχε και πολλές απειλές σε βάρος της Ελλάδας.

Η ερώτηση για την απόφαση του Μασκ να χρεώσει το μπλε σήμανση, έφερε μία απάντηση μεταξύ σοβαρού και αστείου από τον Τούρκο πρόεδρο, μαζί όμως “έβγαλε” και είδηση σχετικά με τις προθέσεις του.

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο Anadolu, λοιπόν, ο Ερντογάν σκέφτεται να μιλήσει κατ’ ιδίαν στον νέο ιδιοκτήτη της εταιρείας και να διαπραγματευτεί την τιμή, καθώς του φαίνεται “αλμυρή”.

Αφού παραδέχτηκε πως οι δυο τους έχουν καιρό να μιλήσουν και περίπου έναν χρόνο να συναντηθούν, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός νέου ραντεβού και, μεταξύ άλλων, να του θέσει το θέμα της τιμής, η οποία πάντως, όπως υποστήριξε “ίσως να είναι διαφορετική για εμάς”.

Αστειευόμενος μάλιστα, είπε: “Θα μπορούσαμε να το λύσουμε διπλωματικά”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα