Ερντογάν: Βομβάρδισαν το ξενοδοχείο που διέμενα στην Αλικαρνασσό

default image

Οι προδότες θα πληρώσουν ακριβά επανέλαβε, ο Τούρκος πρόεδρος καλώντας τους υποστηρικτές του να παραμείνουν στους δρόμους μέχρι να εξομαλυνθεί η κατάσταση

Ο Τούρκος πρόεδρος αμέσως μετά τις δηλώσεις του στην Κωνσταντινούπολη μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, βγαίνοντας από το κτίριο επεσήμανε, ότι το ξενοδοχείο στο οποίο παραθέριζε στην Αλικαρνασσό βομβαρδίστηκε αμέσως μετά την αναχώρησή του.

Ο κ. Ερντογάν σημείωσε επίσης, ότι δεν γνωρίζει που βρίσκεται ο αρχηγός του στρατού, έκανε γνωστό ότι έχουν πραγματοποιηθεί δεκάδες συλλήψεις ενώ άφησε εκ νέου αιχμές για τον κ. Γκιουλέν.

Ζήτησε από τους στρατιώτες μην υπακούσουν σε εντολές που τους λένε να σηκώσουν όπλα τονίζοντας ότι οι προδότες θα πληρώσουν ακριβά.

Παράλληλα, κάλεσε τους υποστηρικτές του να παραμείνουν στους δρόμους μέχρι να εξομαλυνθεί η κατάσταση μετά την απόπειρα πραξικοπήματος από αξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων.

Απευθυνόμενος σ’ ένα πλήθος χιλιάδων υποστηρικτών του που κρατούσαν σημαίες στο κύριο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, ο Ερντογάν δήλωσε πως η κυβέρνηση παραμένει στο τιμόνι. Δήλωσε ακόμη πως η αναταραχή συνεχίζεται στην Άγκυρα και πως ελπίζει ότι θα τελειώσει σύντομα. Ο Ερντογάν πρόσθεσε πως οι πτήσεις των τουρκικών αερογραμμών Turkish Airlines επανελήφθησαν.

Δηλώσεις Ερντογάν από το αεροδρόμιο

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα