Euro 2020: Η Πάολα Φεράρι αναβίωσε τη θρυλική σκηνή από το “Βασικό Ένστικτο”

Euro 2020: Η Πάολα Φεράρι αναβίωσε τη θρυλική σκηνή από το “Βασικό Ένστικτο”
Paola Ferrari

Η εντυπωσιακή Ιταλίδα δημοσιογράφος χάρισε ένα σέξι σταυροπόδι και έγινε αμέσως viral. Τι δήλωσε η ίδια κάνοντας πλάκα με το όλο περιστατικό.

Τη Σάρον Στόουν στην ταινία “Βασικό Ένστικτο” μιμήθηκε η Πάολα Φεράρι και χάρισε στο τηλεοπτικό κοινό της Ιταλίας ένα σέξι απρόοπτο.

Η αθλητικογράφος της ιταλικής τηλεόρασης τη στιγμή που σχολίαζε τους αγώνες μέσα από το κανάλι Rai1 έκανε μια κίνηση που σε πολλούς θύμηθησε το σέξι σταυροπόδι που έκανε η διάσημη πρωταγωνίστρια στη θρυλική σκηνή της ταινίας, ενώ η ίδια σε δηλώσεις της φάνηκε να το αντιμετωπίζει με χιούμορ.

Φυσικά, το βίντεο έγινε αμέσως viral με την αθλητική εφημερίδα Corriere dello Sport να αφήνει για λίγο τους αστέρες των γηπέδων και να ασχολείται με την εντυπωσιακή δημοσιογράφο.

«Έγινε viral, αλλά είναι υπερβολικό. Δύο βράδια φορούσα παντελόνι. Άλλωστε η Σάρον Στόουν στην επίμαχη σκηνή δεν φορούσε εσώρουχα. Προτιμώ να προστατεύω την υγεία και την υγιεινή μου… Συνέβη αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν έχω τατουάζ πεταλούδα, δεν… πετάω τόσο ψηλά» δήλωσε χαρακτηριστικά η Πάολα Φεράρι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα