Εξαφανίστηκε 14χρονος Αμερικανός επιβάτης κρουαζιερόπλοιου – Τι φοβούνται οι γονείς του

Διαβάζεται σε 2'
Κρουαζιερόπλοιο
Κρουαζιερόπλοιο (φωτογραφία αρχείου) iStock

Συναγερμός για την εξαφάνιση 14χρονου Αμερικανού, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στη Γερμανία.

Συναγερμός έχει σημάνει στις ευρωπαϊκές αρχές μετά την εξαφάνιση ενός Αμερικανού έφηβου αγοριού, ενώ βρισκόταν σε ταξίδι κρουαζιέρας στη Γερμανία.

Ο 14χρονος Aydin Brown εθεάθη για τελευταία φορά γύρω στις 7:30 π.μ. στις 4 Ιουλίου να βγαίνει μόνος του από το κρουαζιερόπλοιο Caribbean Princess μετά τον ελλιμενισμό του στο λιμάνι Warnemünde στη Βαλτική Θάλασσα – περίπου δύο ώρες βόρεια του Βερολίνου, σύμφωνα με την αστυνομία του Ροστόκ.

Η Princess Cruises δήλωσε στο Fox News ότι “συνεργάζεται ενεργά με τις γερμανικές αρχές επιβολής του νόμου σε μια υπόθεση εξαφάνισης ενός 14χρονου νεαρού που αποβιβάστηκε από το Caribbean Princess στο Warnemunde το πρωί της Πέμπτης χωρίς συνοδεία“.

Τι φοβούνται οι συγγενείς του

Η Anne Yaktiyol, ξαδέλφη του Brown, ανέφερε σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η οικογένειά του πιστεύει ότι μπορεί να τον παρέσυρε κάποιος άγνωστος.

Ο χειρότερος εφιάλτης μου συνεχίζει να ξετυλίγεται“, έγραψε η Yaktiyol. “Ο Aydin παραμένει αγνοούμενος. Φαίνεται ότι μόλις έφυγε από το πλοίο στο Warnemunde της Γερμανίας, μπορεί να παρασύρθηκε”.

Η αστυνομία του Ροστόκ δήλωσε ότι ο 14χρονος και η γιαγιά του, με την οποία ταξίδευε ο Brown, διαπληκτίστηκαν, με αποτέλεσμα να φύγει από το πλοίο, σύμφωνα με το Fox News.

Η γιαγιά του εφήβου έφυγε από το πλοίο το βράδυ της Πέμπτης και με τη συμβολή των υπαλλήλων της Princess Cruises στη Γερμανία , αναζητά τον εγγονό της, όπως δήλωσε η εταιρεία κρουαζιέρας στο NBC News.

“Εκτιμούμε ιδιαίτερα την άμεση ανταπόκριση και τις συνεχιζόμενες προσπάθειες των τοπικών αρχών για την αναζήτηση του νεαρού”, δήλωσε η Princess Cruises.

Η αστυνομία αναζητά έναν μάρτυρα ο οποίος φαίνεται σε βίντεο παρακολούθησης να κυκλοφορεί με τον 14χρονο το πρωί της Πέμπτης πριν από την εξαφάνισή του.

Τελευταία φορά που εθεάθη φορούσε γκρι φούτερ με φερμουάρ και σκούρο παντελόνι. Είχε επίσης μαζί του ένα μεγάλο μαύρο σακίδιο πλάτης με την ένδειξη “AMAZON” στο μπροστινό μέρος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα