QatarGate: Παραμένει υπό κράτηση η Εύα Καϊλή

QatarGate: Παραμένει υπό κράτηση η Εύα Καϊλή
Εύα Καϊλή στο Ευρωκοινοβούλιο INTIME NEWS

Στη φυλακή θα παραμείνει η Εύα Καϊλή, καθώς απορρίφθηκε και το νέο αίτημά της να αφεθεί ελεύθερη με βραχιολάκι. Τι υποστήριξε η ίδια στην παρέμβασή της στο προδικαστικό συμβούλιο.

Έγκλειστη στη φυλακή θα παραμείνει η Εύα Καϊλή για το σκάνδαλο QatarGate, μετά και τη νέα ακρόαση στο προδικαστικό συμβούλιο την Πέμπτη (16/02), όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, θα παραμείνει προφυλακισμένη για τουλάχιστον άλλους δύο μήνες. Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της εισαγγελίας ενώ σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, οι συνήγοροί της αναμένεται αυτή τη φορά να ασκήσουν έφεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετάδωσε η ΕΡΤ, υπάρχει μια νέα κατηγορία εδώ και δύο μέρες, αυτή της εγκληματικής οργάνωσης.

Δεν υπάρχουν νέα στοιχεία για την Εύα Καϊλή είπαν οι συνήγοροι υπεράσπισης της. Η ίδια φέρεται να υποστήριξε ότι η εμπλοκή της έχει στοιχίσει τόσο στην καριέρα της όσο και την προσωπική της ζωή. Εστίασε στο ότι είναι μητέρα.

Όσον αφορά στα λεγόμενα του Παντσέρι, ότι το 2019 η Καϊλή βοηθήθηκε από το Κατάρ για να εκλεγεί, οι συνήγοροί της ισχυρίζονται ότι δεν ευσταθούν.

Προφυλακισμένοι θα παραμείνουν επίσης οι Αντόνιο Παντσέρι και Μαρκ Ταραμπέλα.

Η υπερασπιστική γραμμή

Η γραμμή που ακολουθεί ο νέος συνήγορος της κ. Καϊλή, Σβεν Μαρί είναι ότι είναι μητέρα και η θέση της είναι στο σπίτι με το παιδί της.

“Είναι μητέρα ενός παιδιού που αυτή τη στιγμή το έχει ο παππούς της. Η θέση της Εύας Καϊλή είναι στο σπίτι”, δήλωσεο Μαρί πριν την ακρόαση της Εύας Καϊλή από το προδικαστικό συμβούλιο των Βρυξελλών.

“Θα ζητήσουμε να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, μία επιλογή είναι και το βραχιολάκι. Το θέμα της κράτησης της κυρίας Καϊλή είναι μία δύσκολη κατάσταση επειδή είναι μητέρα ενός παιδιού 24 μηνών και πιστεύω ότι θα πρέπει να είναι στο σπίτι με το παιδί της”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σβεν Μαρί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα