Φαιστός: Mαχαίρωσε το σύντροφό της και τον έστειλε στο νοσοκομείο

Φαιστός: Mαχαίρωσε το σύντροφό της και τον έστειλε στο νοσοκομείο
Περιπολικό της Αστυνομίας EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έλαβε χώρα το Σάββατο στο Δήμο Φαιστού με 40χρονη να μαχαιρώνει τον 50χρονο σύζυγό της.

Στο λαιμό μαχαίρωσε τον 50χρονο σύντροφό της μιας 40χρονη γυναίκα σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, περίπου στις 7 το Σάββατο το απόγευμα, για άγνωστο, μέχρι στιγμής, λόγο.

Σύμφωνα με το cretalive η 40χρονη τραυμάτισε τον άνδρα και παρέδωσε μόνη της το μαχαίρι στην αστυνομία και συνελήφθη.

Ο 50χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και από εκεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Αστυνομικοί κύκλοι περιέγραψαν στο Cretalive ένα σοκαριστικό αιματοβαμμένο σκηνικό. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης ανέφεραν ότι το ζευγάρι είχε συχνά καυγάδες και η σχέση του ήταν προβληματική.

Ένα τέτοιο καυγά φέρεται να είχαν και πάλι και ο 50χρονος πάνω στη λογομαχία φέρεται να είπε απευθυνόμενος στην 40χρονη, και χρησιμοποιώντας ύβρεις, ότι έχει σεξουαλική επαφή με την κόρη της.

Τότε, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ήταν που η γυναίκα οργισμένη του επιτέθηκε με το μαχαίρι και τον χτύπησε στο λαιμό.

Υπενθυμίζεται ότι ο 50χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και από εκεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα