Fred Ward: Πέθανε σε ηλικία 79 ετών ο γνωστός ηθοποιός

Fred Ward: Πέθανε σε ηλικία 79 ετών ο γνωστός ηθοποιός
Ο Φρεντ Γουάρντ AP

Την τελευταία του πνοή στα 79 του χρόνια άφησε ο ηθοποιός Φρεντ Γουάρντ που πρωταγωνίστησε στο "The Right Stuff" και το "Tremors" και "Short Cuts".

Ο βετεράνος ηθοποιός, Φρεντ Γουάρντ, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών, όπως μετέδωσε ο εκπρόσωπός του, Ρον Χόφμαν.

Ο Γουάρντ, έγινε ευρύτερα γνωστός από τους ρόλους του στα “The Right Stuff”, «”Tremors” και”Short Cuts”. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η αιτία θανάτου του.

Ο Γουάρντ έκανε τα πρώτα του βήματα στις αρχές της δεκαετίας του 1970, μετά από τρία χρόνια υπηρεσίας στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ. Έχει δουλέψει ως μάγειρας, μποξέρ και ως ξυλοκόπος στην Αλάσκα. Ο πρώτος του σημαντικός ρόλος ήρθε στην ταινία του Κλιντ Ίστγουντ “Escape from Alcatraz” το 1979.

Στο “The Right Stuff”, ο Γουάρντ υποδύθηκε τον αστροναύτη Mercury 7 Virgil “Gus” Grissom. Στο «Henry & June», υποδύθηκε τον συγγραφέα Χένρι Μίλερ.

Το 1988, ο Γουάρντ αγόρασε τα κινηματογραφικά δικαιώματα για το «Miami Blues», το οποίο παρουσίαζε τον Γουάρντ ως των Χόουκ Μόσλι, έναν βετεράνο ντετέκτιβ του Μαϊάμι που προσπαθεί να πιάσει έναν επιδέξιο πρώην απατεώνα.

Ο Γουάρντ αργότερα ένωσε τις δυνάμεις του με τον Ρόμπερτ Άλτμαν στο “The Player”, έπαιξε έναν γκάνγκστερ στο “Equinox” του Άλαν Ρούντολφ και έκανε τον παρουσιαστή τηλεοπτικών ειδήσεων στο “Bob Roberts” του Tim Robbins. Το 1993 έπαιξε έναν από τους τρεις φίλους που βρίσκουν ένα πτώμα ενώ ψάρευαν στο “Short Cuts”.

“Το μοναδικό πράγμα για τον Φρεντ Γουάρντ είναι ότι ποτέ δεν ήξερες πού θα εμφανιζόταν, τόσο απρόβλεπτες ήταν οι επιλογές στην σταδιοδρομία του”, είπε ο Χόφμαν σε δήλωση του σύμφωνα με το CNN.

Μερικές από τις άλλες ταινίες του Γουάρντ περιλαμβάνουν τα “Summer Catch”, “Sweet Home Alabama” και “Abandon”. Στην τηλεόραση, εμφανίστηκε στις σειρές “The United States of Tara”, “Grey’s Anatomy”, “Leverage”, “True Detective” και σε άλλες σειρές.

Τα τελευταία χρόνια, ασχολήθηκε με τη ζωγραφική. Αφήνει πίσω τη σύζυγό του Μαρί Φρανς Γουόρντ και τον γιο του Τζάνγκο Γουόρντ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα