Φρίκη στη Γερμανία: Άνδρας μπέιμπι σίτερ βίασε 33 παιδιά και βρέφη – Τα νάρκωνε για να μην ουρλιάζουν

Φρίκη στη Γερμανία: Άνδρας μπέιμπι σίτερ βίασε 33 παιδιά και βρέφη – Τα νάρκωνε για να μην ουρλιάζουν
istockphoto

Σοκ στην Γερμανία έχει προκαλέσει η αποκάλυψη οτι ένας άνδρας μπέιμπι σίτερ κακοποίησε 33 παιδιά και βρέφη.  Υπάρχουν ενδείξεις οτι τα νάρκωνε ενώ εντοπίστηκε στον υπολογιστή του τεράστιος όγκος πορνογραφικού υλικού.

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη της Γερμανίας από την αποκάλυψη της δράσης ενός 44χρονου ο οποίος ως μπέιμπι σίτερ και βίασε 33 παιδιά και βρέφη.

Οι περιγραφές των πράξεών του σοκάρουν ακόμη και στελέχη των ανακριτικών αρχών που έχουν χειριστεί πολλές παρόμοιες υποθέσεις, αναφέρει η Deutsche Welle. Ο άνδρας από την πόλη Βερμελσκίρχεν της Κολωνίας, βίασε συνολικά 33 παιδιά και βρέφη με το μικρότερο σε ηλικία μόλις ενός μηνός. Ανάμεσα στα θύματά του άλλα πέντε βρέφη, μωρά και παιδιά με αναπηρία.

Ο κατηγορούμενος έχει ομολογήσει τις πράξεις του ενώ όπως έγινε γνωστό σε συνέντευξη τύπου της Αστυνομίας, στο πορνογραφικό υλικό τεραστίου όγκου που εντοπίστηκε στον υπολογιστή του έχουν καταγραφεί «οι πιο άγριοι βιασμοί μωρών και μικρών παιδιών».

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της εισαγγελίας, ο 44χρονος προσέφερε μέσω του διαδικτύου υπηρεσίες μπέιμπι σίτερ.

«Σχετικά με το πώς ο κατηγορούμενος είχε επαφή με τα παιδιά, μπορώ να σας ενημερώσω ότι, αφενός τα παιδιά προέρχονταν από το στενό του περιβάλλον, και αφετέρου, και αυτό αφορά τη συντριπτική πλειονότητα των κακοποιημένων παιδιών, υπάρχει βάσιμη υποψηφία ότι ο κατηγορούμενος προσφέρθηκε επιτυχώς να εργαστεί ως μπέιμπι σίτερ μέσα από αντίστοιχες πλατφόρμες στο διαδίκτυο και στη συνέχεια διέπραξε τις πράξεις στους χώρους των οικογενειών» είπε.

Οι γονείς των παιδιών δεν είχαν υποψιαστεί ούτε στο ελάχιστο όσα γίνονταν μέσα στο σπίτι τους. Ακόμη και θύματα, σήμερα ενήλικοι, έπεσαν από τα σύννεφα, όταν έμαθαν από τις ανακριτικές αρχές ότι σε παιδική ηλικία είχαν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης, δεδομένου ότι οι πράξεις του 44χρονου φτάνουν χρονικά μέχρι το 2005.

Επιπλέον, υπάρχουν ενδείξεις ότι σε ορισμένες περιπτώσεις τα παιδιά ναρκώθηκαν για να μην ουρλιάζουν. Μέχρι στιγμής μόνο το 10% του υλικού έχει αξιολογηθεί και είναι πολύ πιθανό ο αριθμός των θυμάτων κακοποίησης να συνεχίσει να αυξάνεται.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα