Φρίκη στις ΗΠΑ: Μητέρα βρέθηκε νεκρή μέσα σε σακίδιο – Δολοφονήθηκε με 58 μαχαιριές

Φρίκη στις ΗΠΑ: Μητέρα βρέθηκε νεκρή μέσα σε σακίδιο – Δολοφονήθηκε με 58 μαχαιριές
H Orsolya Gaal facebook: Orsolya Gaal

Μια αγνοούμενη 51χρονη μητέρα βρέθηκε κατακρεουργημένη μέσα σε σακίδιο στο Κουίνς. Τα απειλητικά μηνύματα του δράστη της άγριας δολοφονίας στον σύζυγο του θύματος.

Νεκρή μέσα σε σακίδιο βρέθηκε μία 51χρονη γυναίκα, η οποία είχε εξαφανιστεί από το Κουίνς, στη Νέα Υόρκη, αργά το βράδυ της Παρασκευής (15/04).

Το βράδυ της Παρασκευής, η Orsolya Gaal, μητέρα δύο παιδιών, έφυγε από το σπίτι λέγοντας στον 13χρονο γιο της ότι θα πάει να παρακολουθήσει μια παράσταση.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, η Orsolya Gaal δολοφονήθηκε με 58 μαχαιριές στο λαιμό, το θώρακα, τα χέρια και τα πόδια της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της nypost, η τσάντα μέσα στην οποία βρέθηκε νεκρή η γυναίκα εντοπίστηκε από έναν περαστικό στο Forest Park, ο οποίος κάλεσε τις αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, όπου βρήκαν τη γυναίκα μέσα στην τσάντα χωρίς τις αισθήσεις της. Η αστυνομία ακολούθησε ίχνη αίματος από την τσάντα που τους οδήγησε περίπου μισό μίλι μακριά, σε μια πολυτελή περιφραγμένη τοποθεσία στο Forest Hills.

Ο ιατροδικαστής προσδιόρισε τα αίτια του θανάτου από χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό. Για τη δολοφονία της γυναίκας μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις.

Τα απειλητικά μηνύματα που έλαβε ο σύζυγός της

Ο σύζυγος της γυναίκας έλειπε για ταξίδι στο Πόρτλαντ μαζί με τον 17χρονο γιο τους, όταν βρέθηκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

Ιδιαίτερα σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι ο σύζυγος της 51χρονης έλαβε απειλητικά μηνύματα στο κινητό του. Ένα από αυτά έγραφε: «Θα ακολουθήσει και η υπόλοιπη οικογένειά σου».

«Η γυναίκα σου με έστειλε στη φυλακή, πριν μερικά χρόνια… επέστρεψα», έγραψε ο δράστης σε ένα άλλο μήνυμα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα