Γαλλία: Δυστύχημα σε υδάτινο πάρκο – Νεκρός ο πατέρας, τραυματισμένο το παιδί του

Γαλλία: Δυστύχημα σε υδάτινο πάρκο – Νεκρός ο πατέρας, τραυματισμένο το παιδί του
Υδάτινο πάρκο αναψυχής (φωτογραφία αρχείου) Getty Images/iStockphoto

Σε τραγωδία κατέληξε η επίσκεψη ενός πατέρα με τον γιο του σε υδάτινο πάρκο αναψυχής στην Γαλλίας. Παρασύρθηκαν από τον άνεμο, ενω βρίσκονταν σε φουσκωτό παιχνίδι.

Ένας 35χρονος πατέρας σκοτώθηκε και το 3χρονο παιδί του τραυματίστηκε σοβαρά, έπειτα από δυστύχημα με φουσκωτό παιχνίδι, το οποίο το πήρε ο αέρας, σε υδάτινο πάρκο ψυχαγωγίας, στο Βαρ της Γαλλίας.

Το απόγευμα της Κυριακής (30/7), μία φουσκωτή κατασκευή, με ύψος 20 μέτρων, με 2 ανθρώπους στο εσωτερικό της, στο Wonderland Waterpark, στην τουριστική πόλη Σεν-Μαξιμέν-λα-Σεντ-Μπομ, παρασύρθηκε από τον αέρα, κάνοντας άλμα ύψους 50 μέτρων, σύμφωνα με την πυροσβεστική.

Όταν έφτασαν οι διασώστες, διαπίστωσαν ότι πατέρας και γιος είχαν υποστεί καρδιοαναπνευστική ανακοπή. Η καρδιακή λειτουργία επανήλθε και διακομίσθηκαν με ελικόπτερο σε νοσοκομείο, όμως ο πατέρας υπέκυψε στα τραύματά του.

“Πώς ένα θαλάσσιο πάρκο που δεχθήκαμε στον τόπο μας για να φέρει χαρά, ευτυχία σε παιδιά μπόρεσε να μετατραπεί σε μηχάνημα θανάτου που διέλυσε μία οικογένεια; Αυτό θα μας το πει η έρευνα”, έγραψε στο Facebook ο δήμαρχος της πόλης.

Η μετεωρολογική υπηρεσία ανέφερε ότι ο άνεμος της Κυριακή έπνεε με ταχύτητα 55 χιλιομέτρων την ώρα στην περιοχή. Όλη η περιφέρεια ήταν σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού για την πρόκλησ πυρκαγιών, λόγω του ρυθμού του ανέμου, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα